Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Crvena zvezda: Radnički mora pasti

rssBookmark and Share

05.08.2014. RTS

Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković rekao je da će crveno-beli, bez obzira ko istrči na teren, ići na pobedu protiv Radničkog iz Niša u prvom kolu Super lige Srbije.

Crvena zvezda: Radnički mora pasti

Desni bek Crvene zvezde Marko Petković najavljuje pobedu u prvom kolu prvenstva protiv niškog Radničkog.

"Biće nam problem u prvom kolu ukoliko pojačanja ne dobiju licencu, ali i pored toga, zna se šta je Crvena zvezda i koji su njeni ciljevi. Ko god da se nade u startnoj postavi, izaći će na teren samo sa jednim ciljem - da Crvena zvezda pobedi", rekao je Petković za sajt kluba.

Petković je kazao da smatra da će se dobar rad na pripremama isplatiti i pokazati na terenu.

"Zadovoljan sam urađenim, s obzirom da je na početku bilo dosta turbulentno zbog svega što nam se dešavalo. Nismo dobili licencu za Evropu, otišlo nam je i dosta igrača koji su činili kostur tima, ali smo uprkos tome završili pripreme u lepom raspoloženju. Vratio se Nejc (Pečnik), došlo je još nekoliko kvalitetnih pojačanja" kazao je Petković.

Pobede u prvom kolu nisu nešto na šta su navijači crveno-belih navikli prethodnih godina. Marka Petkovića taj podatak ne zabrinjava.

"Znam za tu neugodnu tradiciju, ali znao sam i za tradiciju da Crvena zvezda šest godina nije osvojila titulu, pa sam imao tu sreću da budem deo generacije koja ju je prekinula. Svaka utakmica koja se igra na Marakani nama je poseban motiv, i bilo da je prvo ili poslednje kolo, mi ćemo učiniti sve da pobedimo, kao što smo činili i prosle sezone", rekao je Petković.

Meč prvog kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša igra se u subotu, 9. avgusta od 19.30.


#   navijači   Radnički FK   Crvena Zvezda FK   Marko Petković   Crvena Zvezda
@NisRadnicki @crvenazvezdafk @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima