Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Golman Jovanović i zvanično član danskog Orhusa

rssBookmark and Share

28.05.2016. Južna Srbija Info

Danas, nešto posle 14 časova, Aleksandar Jovanović je i zvanično postao član danskog Orhusa.

Golman Jovanović i zvanično član danskog Orhusa

Poslednji parafi su stavljeni na zvaničnim dokumentima pa je sada sasvim sigurno da će Aleksandar Jovanović svoje mesto među stativama niškog superligaša zameniće golom petostrukog prvaka Danske. Danski superligaš je i devet puta osvojio Kup Danske, a sam grad Orhus je neznatno veći od Niša i drugi je po veličini grad u Danskoj. Ovog superligaša u proseku prati oko 11 000 vatrenih navijača i verujemo da će Acko vrlo brzo osvojiti njihova srca.

Radnički je transferom Aleksandra Jovanovića u Orhus inkasirao 215 000 evra i sva sredstva biće usmerena na razrešavanja problema oko registracije igrača. Nakon ove realizacije neće biti više prepreka za registrovanje novih igrača tako da ćemo intezvno raditi na dovođenju adekvatnih pojačanja u skladu sa ambicajama Radničkog u narednoj sezoni. Deo novca će biti usmeren i na predstojeće pripreme novog tima, a izvestan je transfer još jednog našeg igrača. Za sada “vagamo” ponude, a one su ozbiljne i dolaze nam iz Turske i Švedske. Da ne prejudiciramo i sačekamo realizaciju, a onda nastavljamo dalje sa realizacijom naših planova. – rekao je predsednik kluba Prof. dr Radan Ilić.

Zadovoljstvo, realizacijom ovog transfera, ne krije predsednik kluba, ali i ističe kako je bitno i to, da je naš, sada već bivši golman, zadovoljan uslovima koji su dogovoreni. Acko se obavezao na vernost Arhusu u naredne četiri godine.Treba napomenuti i to da je ovo prvi “veći” transfer koji je klub realizovao u poslednjih petnaestak godina.

fkradnickinis.rs


#   Aleksandar Jovanović   Radan Ilić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima