Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Imperatori" savladali "Pastuve" u Požarevcu

rssBookmark and Share

Niš 27.10.2015.

Nakon što su u prošlom kolu zabeležili prvu pobedu u Juniorskoj ligi Srbije, niški Imperatori su došli i do drugog trijumfa, ovog puta na gostovanju Pastuvima iz Požarevca.
Požarevac Pastuvi – Niš Imperatori 8:44 (2:14, 0:8, 6:8, 0:14)

"Imperatori" savladali "Pastuve" u Požarevcu

Od samog početka meča, gosti su uspevali da nametnu dominaciju na terenu zahvaljujući vrlo raspoloženim Strahinji Grujiću i Desimiru Đorđeviću, uz dobra proigravanja kvoterbeka Lazara Grbovića, sa kojim su zajedno postigli svih šest tačdaunova Imperatora na ovom meču.

Već na poluvremenu bilo je jasno da Pastuvi neće uspeti da ugroze trijumf Nišlija, koji su na veliki odmor otišli sa prednošću 22:2. U nastavku nisu popuštali, pa je prednost konstantno rasla i jedino se postavljalo pitanje konačne razlike.

Domaćin je uspeo da postigne počasni tačdaun,  posle trčanja Milana Tomića u trećoj deonici, ali se ispostavilo da je to, pošto je sejfti u prvom delu meča bio svojevrstan autogol Imperatora, bilo jedino konkretno što su uspeli da urade na ovom meču.

"U ovu utakmicu smo ušli dosta spremniji i sa velikim očekivanjima. Pokazali smo kakvi smo igrači, a o tome govori rezultat na kraju utakmice. Iako je ova sezona bila prva većini mojih saigrača, napad i odbrana su odlicno funkcionisali i željno iščekujemo utakmicu poslednjeg kola protiv aktuelnih šampiona. Mnogi od mojih mlađih saigrača će se i sledece godine takmičiti u Juniorskoj ligi, pa verujem da će tada juniorski tim “Imperatora” pratiti stope seniorske ekipe i napokon stići do plejof-a." - rekao je nakon meča mladi kvoterbek Lazar Grbović, vođa napada Juniorskog tima Imperatora.

Juniori Imperatora sa 2 vezane pobede, posle početnih poraza u prva 2 kola, imaju skor 2-2 i sa velikim samopouzdanjem narednog vikenda u okviru 5. kola, dočekuju aktuelne šampione Juniorske lige Srbije, ekipu "Angel Warriors" iz Čačka. Meč će biti odigran u nedelju, 1. novembra u 12 časova, na terenu sa veštačkom travom u Sportskom centru Čair.

 

Požarevac Pastuvi – Niš Imperatori 8:44 (2:14, 0:8, 6:8, 0:14)
Juniorska liga Srbije 2015., Grupa JUG, 4. kolo
Stadion Sportskog Centra "Presing" u Požarevcu. Gledalaca: oko 150.

Kretanje rezultata:

0:8 Lazar Grbović pas 25 jardi ka Strahinji Grujiću, Desimir Đorđević pretvaranje za 2 poena.
0:14 Desimir Đorđević trčanje 10 jardi, neuspešan PAT.
2:14 sejfti Požarevac.
2:22 Strahinja Grujić trčanje 1 jard, Desimir Đorđević pretvaranje za 2 poena.
2:30 Desimir Đorđević trčanje 3 jarde, Strahinja Grujić pretvaranje za 2 poena.
8:30 Milan Tomić trčanje 10 jardi, neuspešan PAT.
8:38 Desimir Đorđević trčanje 60 jardi, Desimir Đorđević pretvaranje za 2 poena.
8:44 Lazar Grbović pas 20 jardi ka Strahinji Grujiću, neuspešan PAT.


#   Niš   Požarevac   Imperatori klub   američki fudbal   juniorska liga
@nisimperatori @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima