Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Imperatorima" dolazi u goste delegacija "Ingolstadt Dukes" iz Nemačke

rssBookmark and Share

Niš 05.07.2016. Južna Srbija Info

Klub američkog fudbala "Imperatori" Niš će u četvrtak ugostiti delegaciju kluba američkog fudbala "Ingolstadt Dukes" iz Nemačke, koju će činiti Richard Samuel, Joshua Morgan, Mark Simone i Tommy Bennett.

"Imperatorima" dolazi u goste delegacija "Ingolstadt Dukes" iz Nemačke

Ričard je Amerikanac iz Teksasa, a niškoj publici je poznat kao verovatno najbolji stranac koji je igrao u Imperatorima, čiji je član bio 2014. i 2015. godine, kada je postignut i najveći uspeh kluba, osvajanjem 3. mesta u Prvoj ligi Srbije.

Fantastične partije su ga preporučile Nemačkom klubu, gde je svojom igrom već zaslužio epitet jednog od najboljih igrača lige. On igra primarno na poziciji hvatača, ali se odlično snalazi i na mestu defanzivnog beka, trkača, a nije mu strana ni pozicija kvoterbeka, što je povremeno igrao i u Imperatorima. 

Džošua  je američki lajnbeker sa Plymouth State Univerziteta, a nakon završetka studija se pridružio nemačkom klubu, čiji je član već 2 sezone.

Mark je Kanađanin sa italijanskim pasošem, a član je i reprezentacije Italije. Studirao je na Jork Univerzitetu iz Toronta i igra na poziciji kvoterbeka.

Tomi je američki trener iz Teksasa, koji vodi Wemberly srednjoškolski tim, a i njemu ovo neće biti prvi susret sa Imperatorima, jer je već dolazio u Niš 2014. i 2015. godine. 

Oni će u četvrtak, 07.07.2016 u 18 časova, na terenu sa veštačkom travom u Sportskom centru Čair,  održati trening "kliniku" sa Juniorskim timom Imperatora, gde će podmlatku Imperatora pokušati da prenesu deo svog znanja o ovom sportu, što će ovim mladim momcima svakako mnogo značiti, pred okršaje u Juniorskoj ligi Srbije, koji ih očekuju na jesen. 


#   Niš   Nemačka   Imperatori klub   američki fudbal   Čair SC  
@nisimperatori @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima