Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Imperatori iz Niša dočekuju kragujevačke Vepriće

rssBookmark and Share

02.11.2016. Južna Srbija Info

Juniorski tim Imperatora u nedelju, u 3. kolu Juniorske lige Srbije, grupa Jug, dočekuje aktuelne šampione, ekipu "Wild Boars" (Veprići) iz Kragujevca.
U drugom susretu u ovoj grupi, "Black Hornets" (Stršljenovi) u Jagodini dočekuju ekipu "Royal Crowns" (Krune) iz Kraljeva.

Imperatori iz Niša dočekuju kragujevačke Vepriće

Kragujevčani su lideri grupe Jug, sa 2 pobede, dok su naši Imperatori i Stršljenovi na deobi drugog mesta sa po jednom pobedom i jednim porazom, dok su Krune na poslednjem mestu u grupi, sa 2 poraza. 

Imperatori samo u slučaju pobede od 2 tačdauna, obezbeđuju prolaz u polufinale, jer će im u slučaju manje ubedljive pobede, plasman zavisiti od rezultata u Jagodini, gde će u slučaju pobede Stršljenova nad Krunama, odlučivati rezultati u međusobnim duelima timova koji će u tom slučaju imati indentičan skor - po 2 pobede i po 1 poraz. 

Tu su Veprići u najboljoj poziciji, jer posle pobede od 20-7 nad Stršljenovima, imaju +13, Stršljenovi imaju -1, jer su osim pomenutog poraza pobedili Imperatore 12-0. Imperatori imaju -12 i u slučaju pobede u nedelju, sa 12 i više poena, sigurno prolaze dalje, jer će biti barem na 0, što je bolje od -1, koliko imaju Stršljenovi, koji svoj skor ne mogu da poprave, jer su odigrali mečeve sa oba tima. 

U slučaju poraza, Imperatori opet mogu da prođu dalje, ali samo u slučaju pobede Kruna u Jagodini i to ne bilo kakve. Tada bi se opet napravio trougao 3 tima, ali sa po jednom pobedom i 2 poraza i te bi 3 ekipe konkurisale za preostalo 2. mesto koje vodi u plejof. Tu Imperatori, posle poraza od Stršljenova od 0-12 i pobede nad Krunama od 16-0, imaju poen razliku +4. Stršljenovi imaju pomenutih +12, a Krune -16. U ovoj varijanti, Imperatori mogu samo da čekaju ishod meča u Jagodini, jer mogu da prođu samo ako Krune pobede sa barem 9 razlike i time spuste Stršljenove na +3, ali ne i sa više od 20 poena razlike, jer će u tom slučaju imati bolji skor od Imperatora.

Sve u svemu, nema kalkulacija, Imperatori u nedelju idu na pobedu i pokušaće da iznenade aktuelne šampione i da o svojoj sudbini sami donesu odluku. 

Meč će biti odigran u nedelju, 06.11.2016. godine u 14.30 sati, na terenu sa veštačkom travom u SC "Čair"


#   Imperatori klub   američki fudbal   Čair SC
@nisimperatori @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima