Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Predsednik Radničkog hteo da povuče ekipu

rssBookmark and Share

Beograd 01.08.2015. Sport, Mondo, Južna Srbija Info

Prvi čovek niškog kluba Vidak Perović, koji je isključen, ogorčen suđenjem na meču protiv Crvene zvezde, kao i uvredama koje su stizale sa klupe domaćina

Predsednik Radničkog hteo da povuče ekipu

Meč trećeg kola Superlige između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša završen je remijem - 1:1. Navijači crveno-belih bili su nezadovoljni viđenim na meču i samo jednim osvojenim bodom, dok su gosti osuli "drvlje i kamenje" po sudijama.

"Ovo je bruka i sramota! Da li Zvezdi treba sudije da donose bod ili bodove? Ništa nije mogla protiv Radničkog, pa je sudija pokazao drugi žuti karton strelcu Rosiću, koji je prvo bio povređen, a onda i vređan sa Zvezdine klupe povicima 'seljak, seljak'", preneo je "Sport" reči ogorčenog predsednika Radničkog Vidaka Perovića.

Prvi čovek Nišlija istakao je da je razmišljao da u jednom trenutku povuče ekipu sa terena.

"Četvrti sudija me je isključio kada sam prišao da interevenišem kod njega. Hteo sam u tom trenutku da povučem ekipu sa terena, ali sam razmišljao sportski. I vratilo nam se, premda smo zaslužili više od boda. Na izlasku sa terena sam sa Zvezdine klupe čuo uvrede i na svoj račun, i mene su nazivali seljakom i vikali su mi da li sam došao na Marakanu da tražim bodove. Drago mi je ako misle da smo seljaci, ali mi je neprijatno da kažem da su oni seljaci u srcu i duši, da ne uvredim seljake", dodao je Perović.

 


#   Beograd   fudbal   Radnički FK   Crvena Zvezda FK   Vidak Perović
@NisRadnicki @crvenazvezdafk @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima