Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prijem za zlatne stonotenisere sa invaliditetom

rssBookmark and Share

25.05.2017. Južna Srbija Info

Član Gradskog veća, resorno zadužen za sport, Branislav Kačar primio je juče u Gradskoj kući članove Stonoteniskog kluba za osobe sa invaliditetom Nais koji su, takmičeći se za reprezentaciju Srbije, osvojili 6 medalja i četiri pehara na prvom međunarodnom turniru u Podgorici.

Prijem za zlatne stonotenisere sa invaliditetom

Osim reprezentativaca Srbije na turniru su učestvovale i reprezentacije Hrvatske, Makedonije i domaćini, reprezentativci Crne Gore. Prema rečima stonotenisera, uslovi za trening u Nišu su dobri, problemi kojih je bilo u prethodnom periodu, su prevaziđeni.

Prema rečima člana Gradskog veća Branislava Kačara stekli su se uslovi da stonoteniski klub za OSI Nais učestvuje na konkursu za sredstva koja dodeljuje grad. On je čestitao takmičarima na izvrsnom rezultatu i obećao da će Grad pomoći da se još više poboljšaju njihovi uslovi za treniranje i najavio rekonstrukciju stonoteniskog doma naredne godine, kao i prilagođavanje toaleta osobama sa invaliditetom, što je trenutno problem. Osim toga, preko Sportskog saveza Niša biće im uručena sportska oprema, a Grad će im pomoći i da odu na takmičenje koje se održava jula meseca u Nemačkoj.


#   Osobe sa invaliditetom   zlatne medalje   sportska oprema   stoni tenis   Branislav Kačar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima