Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički izgubio na generalnoj probi u Novom Pazaru

rssBookmark and Share

04.08.2014. izvor: FK Radnički

Fudbaleri Radničkog i Novog Pazara juče su odmerili snage na stadionu u Novom Pazaru, pred oko 3.000 gledalaca, u sklopu poslednje provere pred početak Jelen Superlige.

Radnički izgubio na generalnoj probi u Novom Pazaru

Niški fudbaleri poraženi su pred početak nove sezone Jelen Superlige rezultatom 1:0. Strelac jedinog pogotka bio je Sead Hadžibulić u 35. minutu, pogotkom sa bele tačke, zbog prethodnog igranja rukom Ljubinkovića.

U prvom poluvremenu osetila se blaga dominacija fudbalera Novog Pazara, gde su Obrovac, Kecman i Hadžibulić imali šanse koje su završavale iznad prečke, kao i u rukama našeg golmana Filipovića,a iz naših redova možemo izdvojiti Punoševca, Jovanovića i Pejčića. U drugom poluvremenu, a posebno nakon izmena,  Radnički je pokazao bolju i žustriju igru gde su šanse za gol imali Batioha uz asistenciju Jovanovića, kao i Đuričković, ali nedovoljno da se postigne pogodak.

Radnički je počeo u sastavu: Filipović, Lazarevski, Pavlović, Đorđević, Ljubinković, Ćulum, Kolarević, Jovanović, Batioha, Punoševac, Pejčić. Tokom drugog poluvremena šanse su dobili Mitrović M, Tomić, Petrović M, Mitrović N, Mladenović, Petrović P, Đuričković, Milenković, Todorović. Svih 90. min. utakmice odigrali su jedino Filipović i Ljubinković, a svi naši igrači prilikom izlaska sa terena pozdravljani su velikim aplauzom prisutne publike. Na konferenciji za štampu nakon utakmice šefovi stručnih štabova reklisu nam sledeće:

“Imali smo neke polušanse koje nismo uspeli da realizujemo. U ofanzivi nismo uspešni i to moramo ispraviti. Moramo da igramo ofanzivnije. U drugom poluvremenu sam video da imamo želju i volju da napravimo dobar rezultat. Na kraju, nadam se da ćemo protiv Crvene Zvezde igrati sasvim drugačije. Što se igračkog kadra tiče, nedostaje nam pravi plejmejker, jer je ekipa navikla da tako igra” - rekao je Stepanović prisutnim novinarima.

Šef Stručnog štaba Novog Pazara Dragi Kanatlarovski izjavio je da zadovoljan igrom u prvom poluvremenu. “Imali smo pas, što je u drugom poluvremenu nedostajalo. Posle izmena u drugom poluvremenu Radnički je bio osetno bolji rival. Stvorili smo par prilika za gol što je dobro, iako nam protivnik nije bio potpuno uigran.” rekao je Kanatlarovski.

Strelac jedinog gola na utakmici, bivši igrač Radničkog Hadžibulić izjavio je: “Bila je ovo prvenstveno prijateljska utakmica, ali utakmica sa dosta šansi za nas i mislim da rezultat nije bio pravi pokazatelj. Čuvali smo se malo i za prvo kolo prvenstva, gde će pobeda biti važnija nego danas.”

 


#   fudbal   Radnički FK   Novi Pazar   šef stručnog štaba
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima