Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Radnički dolazi igrač koga su navijači čekali, stiže i dvojac iz Zvezde

rssBookmark and Share

Niš 18.01.2018. Real Sa Nišave

U klubu daju sve od sebe da na vreme kompletiraju ekipu i zaokruže spisak planiranih pojačanja pred odlazak u Tursku.

U Radnički dolazi igrač koga su navijači čekali, stiže i dvojac iz Zvezde

- Ne želimo da ponavljamo pređašnje situacije kada se na pripremama uigravao jedan tim, a u prvenstvu počinjao totalno drugi tim zbog kasnijeg dolazaka novih igrača - poručuju u Radničkom.

"Meraklije" će najviše obradovati sutrašnji dolazak, bolje reći povratak, Rjote Nome na Čair koji je već bio viđen u tajlandskom Buriramu. Na sreću navijača i trenera, a na žalost klupske kase, Rjotin transfer je stopiran zbog problema sa viškom stranaca u pomenutom klubu sa Tajlanda. Pošto je u tom klubu ostao korejski igrač čiji je odlazak trebao da znači i dolazak našeg Japanca, karta za povratak u Niš je kupljena, a još jedna kockica sklopljena u pohodu na toliko čekanu Evropu. Ako se uzmu u obzir partije koje je ovaj igrač pružao u protekloj polusezoni, nema sumnje da će ostanak Rjote Nome biti jedno od najvećih pojačanja za Radnički.

Kada smo već kod ostanka igrača koji su izneli najveći teret u prvom delu sezone, vest koja bi itekako mogla da obraduje je i mogući povratak Milana Pavkova koji je trenutno na pripremama sa njegovim matičnim klubom.

Međutim, ono što čelu priču čini još zanimljivijom je i naznaka da Pavkov ne dolazi sam. U paketu sa njim iz Crvene Zvezde bi trebao da stigne i odličan defanzivac Abraham Frimpong, nekadašnji igrač Vojvodine i kruševačkog Napretka, koji je u beogradskom timu tek četvrta ili peta opcija na mestu štopera. Na pitanje da li je u pitanju pozajmica kao u slučaju sa pomenutim golgeterom, ili pristupanje našem klubu, u Radničkom su ostali "zakopčani do grla".

Nema sumnje da bi dolaskom Pavkova i Frimponga, pomenutim povratkom Japanca Nome, i već potpisanim pristupnicama novajlija Babića i Mićića, Radnički ostvario zacrtane ciljeve u ovom prelaznom roku. 


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Meraklije   Milan Pavkov   Rjote Nome   Abraham Frimpong
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima