Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uskoro hotel za sportiste u Vladičinom Hanu

rssBookmark and Share

Vladičin Han 11.09.2011. Izvor: Tanjug

U Sportskom centru "Kunjak" u Vladičinom Hanu za desetak dana će biti otvoren lep i moderan hotel koji će obogatiti ponudu i sportskog centra i ove varoši na jugu Srbije.

Uskoro hotel za sportiste u Vladičinom Hanu

VLADIČIN HAN - Nenad Mitrović, predsednik opštine je kazao da će ovaj reprezentativni objekt sa 35 kreveta, koštati 15 miliona dinara, a da su sredstva u pođednakom iznosu obezbedili lokalna samouprava i Ministarstvo ekologije i prostornog planiranja.

"Ovo će biti naše elitno mesto za prihvat gostiju, posebno sportskih ekipa, koje će ovde imati sve uslove za udoban i kvalitetan smešta, ishranu i treniinge", istakao je predsednik opštine Mitrović.

Mitrović je kazao da je centar projektovan da udovolji zahteve različitih sportskih ekipa najvišeg ranga.

Sportski centar "Kunjak" ekipama nudi olimpijski bazen, fudbalski stadion i komplek terena za male sportove u čijem sastavu je i mini pic teren.

"Kada završimo teniske terene koji su u izgradnju, ovaj sportski centar će biti najkompletniji i najlepši sportsko-turistički centar južno od Niša", primetio je predsednik Mitrović.

Mitrović posebno očekuje da će, početkom radova nan izgradnji Koridora 10, novi hotel u Vladičinom Hanu raditi sa maksimalnim restoranskim i smeštajnim kapacitetima.

Predsednik opštine je zaključio da će blizina Vlasine i olimpijski bazen sa terenima za male sportove, omogućiti da Sportski centar "Kunjak" radi 12 meseci godišnje, maksimalnim kapacitetima.


#   Vladičin Han   hotel   predsednik opštine   Nenad Mitrović   sportski centar   lokalna samouprava
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima