Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dajte krv - dobijete ulaznicu za ''Nisomniu'' !

Bookmark and Share

07.09.2011. Autor : Stefan Radović

Niški kulturni centar podržao je kapanju instituta za transfuziju krvi u Nišu ''Tvojih pet minuta nečiji ceo život'' i obezbedio propusnice za dvodnevni muzički festival ''Nisomnia'' koji se 9 i 10 Septembra održava u Niškoj Tvrđavi.

Dajte krv - dobijete ulaznicu za ''Nisomniu''  !

NIŠ , 7. septembra 2011. (Južna Srbija) - Prvih 30 dobrovoljnih davaoca krvi,koji od 8.Septembra daju krv u službi za transfuziju krvi u Nišu dobiće po jednu propusnicu za muzički festival ''Nisomnia',Kazala je Jelena Tomovski Živić PR instituta za trasfuziju krvi u Nišu.

Inače,kako je''Južna Srbija ''već pisala krvi u Nišu nema dovoljno.

Ovogodišnje izdanje muzičkog festivala Nisomnia i Čupinog rok memorijala ''Najvažnije je biti zdrav'' biće održano 09. i 10. septembra.

Glavni program će biti organizovan u rovovima Tvrđave, a iz Niškog kulturnog centra, koji je organizator festivala, najavaljuju i prateće manifestacije.

Prve večeri nastupiće bendovi Lolobriđida, Let 3 i Gramofondžije, a druge večeri Disciplina kičme i prošlogodišnji pobednici memorijala Dok-7.

U takmičarskom delu memorijala ''Najvažnije je biti zdrav'' (10. septembar) sviraće KZP, Decokvariteqi, Critical Solution i Suffering's The Price.

Karte se prodaju po ceni od 500 dinara za pojedinačnu ulaznicu i 700 dinara za komplet.


#   Južna Srbija region   krv   Niški kulturni centar   Disciplina kičme
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima