Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Crna hronika

Hronika

<<<1617181920>>>Ukupno: 6763  |  Prikazano: 171 - 180

Bujanovac: Policija traga za muškarcem osumnjičenog za pokušaj ubistva

RTS, Južna Srbija Info 24.07.2023.
Osumnjičen za pokušaj ubistva

Zbog pokušaja ubistva policija traga za osumnjičenim Lj.M. koji je u nedelju nožem teško ranio S.S. u Bijanovcu, izveštava RTS.

opširnije

Komentara: 0

Niš: Pronađeni narkotici i dva pištolja

Južna Srbija Info 22.07.2023.
Pronađeni narkotici i dva pištolja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u dve odvojene akcije, zaplenili su više različitih vrsta narkotika i dva pištolja i uhapsili M. Z. (1989) iz Beočina i M. F. (2004) iz Novog Sada zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

opširnije

Komentara: 0

Niš: Pešak preminuo u UKC nakon što ga je udario "audi"

RTS, Južna Srbija Info 20.07.2023.
Pešak podlegao povredama

Pacijent, koji je sinoć primljen nakon saobraćajne nesreće u Knjaževačkoj ulici u Nišu, uprkos naporima lekara preminuo je jutros, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra u tom gradu. Vozač je uhapšen.

opširnije

Komentara: 0

Uz pretnju pištoljem i nožem od radnica benzinske pumpe, uzeli oko više od pola dinara i cigarete

Južna Srbija Info 19.07.2023.
Ukrali sa pumpe više od pola miliona dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. P. (1986) i D. M. (2003) iz okoline Doljevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

opširnije

Komentara: 0

Niš: Konj sa zapregom zaleteo se u vozilo Hitne pomoći, povređen dečak

Violeta Milićević Niške vesti 18.07.2023.
Konj sa zapregom povredio dečaka

Dečak starr 7 godina, povređen je juče kada se u sanitet Hitne pomoći zaleteo konj sa zapregom, kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Sve se dogodilo kada je ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć pružala pomoć čoveku koga je udarila struja. U tom trenutku konj sa zapregom se zaleteo u masu i povredio dete, objašnjavaju, pišu Niške vesti.

opširnije

Komentara: 0

Niš: Uhapšeni osumnjičeni za "pranje" novca

Južna Srbija Info 16.07.2023.
Uhapšeni osumnjičeni za

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su sedam osoba, dok će protiv još 12 osoba biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca.

opširnije

Komentara: 0

Medveđa: Uhapšen zbog nadrilekarstva, navodno lečio bioenergijom, Eparhija niška saopšteva da osumnjičeni nema blagoslov Crkve

Južna Srbija Info 14.07.2023.
Navodno bioenergijom lečio više stotina ljudi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Medveđi uhapsili su Mališu Simića (1977) iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo. Fotografija navodnog lečenja u dvorištu kuće osumnjičenog u okviru teksta.

opširnije

Komentara: 0

Niš: Uz pretnju nožem starijoj ženi oteo novčanik

Južna Srbija Info 13.07.2023.
Starijoj ženi oteo novčanik

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su S. D. (1975) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

opširnije

Komentara: 0

Uzgajali marihuanu u veštačkim uslovima u Prokuplju, uhapšeni u Beogradu

Južna Srbija Info 11.07.2023.
Uzgajali marihuanu u Prokuplju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su M. J. (1986), D. B. (1989), N. R. (1976) i D. S. (1973) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

opširnije

Komentara: 0

Izboden muškarac u Nišu - osumnjičeni mladić uhapšen, povređen muškarac svojevoljno napustio Urgentni centar

Južna Srbija Info 09.07.2023.
Izboden muškarac u Nišu

U subotu oko 22 časa u tuči u Somborskoj ulici u Nišu, mladić star 21 godinu je ubo nožem trideset četvorogodišnjeg muškarca, potvrdili su u PU Niš. Osumnjičen za krivično delo nasilničko ponašanje je uhapšen.

opširnije

Komentara: 0

<<<1617181920>>>Ukupno: 6763  |  Prikazano: 171 - 180


Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima