Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bombom na kuću načelnika kriminalističke policije

rssBookmark and Share

11.10.2011. Autor : N.Ristić |

Zajedničkom akcijom pripadnika Uprave kriminalističke policije MUP-a, Žandarmerije i Policijske uprave u Somboru, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Somboru, u ranim jutarnjim časovima, lišena je slobode kriminalna grupa koja je organizovala bacanje eksplozivne naprave na porodičnu kuću rukovodioca kriminalističke policije u Somboru u noći između petka i subote.

Bombom na kuću načelnika kriminalističke policije

Uhapšeni su Stojan K. (37) vlasnik zalagaonice,Milan N. (51),.Boško V. (37),Goran M.(35), Nikola V. (28) i Sanel G. (36),kako je saopštio MUP Osumnjičeni su višestruki povratnici u izvršenju krivičnih dela i to posebno onih sa elementima nasilja, organizovanim vršenjem iznuda, ilegalnom trgovinom oružja, falsifikovanja, teških krađa i drugih krivična dela na teritoriji Sombora.

Istrago je utvrđeno da su Stojan K. i Milan N. tokom noći između petka i subote na porodičnu kuću rukovodioca kriminalističke policije PU u Somboru, bacili ofanzivnu ručnu bombu, koja se odbila od prozor kuće i eksplodirala u dvorištu, pričinivši veću materijalnu štetu.

Svi uhapšeni se terete za ugrožavanje sigurnosti, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima