Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Izazvali saobraćajne udese zbog alkohola i droge

rssBookmark and Share

Bojnik 22.06.2021. Južna Srbija Info

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, Lebanu i Bojniku, u toku vikenda, zaustavili su sedmoro vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola, troje koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je odbio da se testira.

Izazvali saobraćajne udese zbog alkohola i droge

Tridesetdvogodišnji vozač „golfa“ koji je upravljao automobilom sa 2,39 promila alkohola u organizmu izazvao je saobraćajnu nezgodu na auto-putu, u kojoj niko nije povređen.

Policija je u Lebanu zaustavila četrdesetpetogodišnjeg vozača „bmv“ i pedesetdevetogodišnjeg vozača „hjundaija“ koji su vozili sa 1,49 i 1,33 promila alkohola u krvi, kao i dvoje biciklista, tridesetosmogodišnjeg muškarca i tridesetogodišnju ženu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Takođe, policija je u Bojniku iz saobraćaja isključila tridesetpetogodišnju ženu koja je upravljala „nisanom“ sa 1,21 promil alkohola u organizmu, sedamdesettrogodišnjeg vozača „pežoa“ koji je vozio sa 1,37 promila, kao i pedesetčetvorogodišnjeg vozača kamiona „ford tranzit“ koji je odbio da se alkotestira.

U centru Leskovca zaustavljeni su tridesetogodišnji vozač „reno-megana“ i četrdesetdvogodišnji vozač „audija“ koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i tridesetogodišnji vozač „golfa“ koji je vozio sa 2,59 promila alkohola u krvi.

Protiv svih vozača podnete su prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

 


#   Bojnik   Lebane   saobraćajna nezgoda   alkohol   PU Leskovac   psihoaktivne supstance
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima