Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Još jedan pritvorenik zbog ubistva policajca

rssBookmark and Share

Vranje 25.12.2013. Izvor: JUGpress

Samet Arifi (35) iz Velikog Trnovca zadržan je i određen mu je pritvor do mesec dana zbog sumnje da je učestvovao u pomaganju osobama koje su pregazile policajca Gorana Đorđević 21. oktobra ove godine, rečeno je juče „JUGpressu“.

Još jedan pritvorenik zbog ubistva policajca

Arifi se sam prijavio pre nekoliko dana i njemu je, nakon uzimanja izjave, istražni sudija Višeg suda u Vranju odredio pritvor. Pre mesec dana, u pritvoru je umro Rešat Bajrami (40), automehaničar iz Velikog Trnovca, za koga se tvrdilo da je pomagao osobama koje su automobilom usmrtile policajca.

FoNetovi albanski izvori, međutim, tvrde da Bajrami nije znao o čemu se radi kada mu je dovezen automobil kojim je udaren policajac dok je vršio kontrolu vozila na ulazu u Veliki Trnovac, najveće albansko selo u Srbiji. Isti izvori sumnjaju da je Bajramiju i njegovoj porodici ozbiljno prećeno pre no što je umro u zatvoru. U albanskim izvorima se spekuliše da se u istrazi povodom slučaja pogibije policajca štite „krupnije zverke“ sa albanske i srpske strane i da je sve to, navodno, povezano sa švercom cigareta i duvana.


#   Vranje   Bujanovac   Veliki Trnovac   Samet Arifi   Goran Đorđević   istražni sudija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima