Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Krivična prijava protiv direktorke Direkcije za urbavizam

rssBookmark and Share

23.04.2013. Stefan Radović

Dragana Stošić se, zajedno sa bivšim gradonačelnikom Leskovca Slobodanom Kocićem i još tri gradska službenika nalazi u pritvor zbog sumnje da su oštetili budžet za oko 74 miliona dinara.

Krivična prijava protiv direktorke Direkcije za urbavizam

Policija je u saradnji sa Višim tužilaštvom, podnela krivičnu prijavu protiv bivše direktorke Direkcije za urbanizam i izgradnju u Leskovcu Dragane Stošić (47) zbog sumnje da je oštetila budžet za više od 25 miliona dinara.

Stošićeva, bivši gradonačelnik Leksovca Slobodan Kocić i još tri gradska službenika su u pritvoru zbog sumnje da su oštetili budžet za ukupno oko 74 miliona dinara.

U saopštenju policije navodi se da je najnovija krivična prijave protiv Stošićeve povezane sa preduzećem "Produkt" iz Pečenjevca. Sumnja se da je u julu 2012. godine prihvatila da bez pravnog osnova "Produktu" D.O.O isplati više od 12.000.000 dinara po osnovu ugovora o eskontu menica koje je to preduzeće zaključilo sa AIK Bankom.

Stošićeva se tereti i da je tokom aprila 2012. godine bez potvrde o izvedenim građevinskim radovima na asfaltiranju puta u selu Gornja Lokošnica, preduzeću "Produkt", suprotno ugovoru, isplatila više od 13.000.000 dinara.


#   Slobodan Kocić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima