Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: Pekar hteo da se zapali benzinom zbog isečene struje

rssBookmark and Share

24.04.2015. Z.S. Južna Srbija Info

Nažalost sve češći su slučajevi pokušaja spaljivnja i sakaćenja u Srbiji, pa i u Nišu zbog teške materijalne situacije.
Danas se u centru Niša desila se prava tv novela, kada je vlasnik pekare "Braško" Bratislav Blagojević, pretio samospaljivanjem, jer mu je isključena struja zbog navodnog nelegalnog samopriključenja.

Pekara Braško Niš, Foto: www.nadji.info
Pekara Braško Niš, Foto: www.nadji.info

Sve se odigralo danas, na deset metara od poznate niške pešačke ulice u popodnevnim satima, kada su radnici elektrodistribucije došli da prekinu isporuku struje, kako tvrde u "Jugoistoku" zbog nelegalne potrošnje na el.brojilu.

Vlasnik pekare pretio je da će se politi benzinom i zapaliti, tvrdeći da su oni samo zakupci pomenutog lokala u samom centru grada i da ništa nemaju sa tim, kao i da redovno plaćaju račune za potrošenu energiju.

Kako saznajemo, dolasku radnika elektrodistribucije, predhodila je poseta veštaka iz Direkcije za mere i dragocene metale koji su kontrolisali ili "bažadarili" brojilo. kažu iz pekare Braško, ne znajući tačan razlog njihovog dolaska.

Ono što je pomalo interesantno, kako smo i sami videli, pekara je u toku ovog dešavanja sve vreme radila, a bila je prisutna i patrola policije.

Da podsetimo, iz "Jugoistoka" su više puta najavljivali da ovakve slučajeve neće toleristati.

Naravučenije: Kada kupujete ili iznajmljujete stan, ili poslovni prostor imaćete još jedan trošak, verovatno izlazak na teren nekog od ovlašćenih veštaka, koji bi utvrdili ispravnost vašeg brojila.

U protivnom postoji verovatnoća da vas zadesi slična situacija.


#   struja   Elektrodistribucija   pekara   pokušaj     seča struje   spaljivanje     Bratislav Blagojević   poslovni prostor
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima