Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: u pucnjavi ranjen Zoran Banković, bivši predsednik fudbalskog kluba Radnički

rssBookmark and Share

10.11.2014. Južna Srbija Info

Na bivšeg predsednika niškog fudbalskog kluba Radnički i nekadašnjeg fudbalera Zorana Bankovića pucao je sinoć nepoznati počinilac i ranio ga u predelu levog stopala, potvrdila je niška policija.

Niš: u pucnjavi ranjen Zoran Banković, bivši predsednik fudbalskog kluba Radnički

Napadač je na Bankovića ispalio najmanje šest metaka, od kojih ga je jedan pogodio u nogu, zbog čega je lakše ranjen. Zavod za hitnu medicinsku pomoć je povređenog prevezao u Klinički centar, gde je zadržan radi daljeg lečenja.

U Policijskoj upravi navode da je u toku intenzivni rad na pronalaženju izvršioca krivičnog dela i na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa ovim događajem.

Da podsetimo, ovaj napad se odigrao ispred kuće Zorana Bankovića u naselju ''Beverli Hils", u Durlanu, sinoć oko 21 sat.

Banković objašnjava da se sve desilo nakon što je parkirao auto i krenuo ka kući. Tada je iz susedne ulice istrčao muškarac sa kapuljačom na glavi i pištoljem i počeo da puca na njega. On dodaje da ne zna šta bi mogao da bude motiv zbog toga što se nikome nije zamerio.

Zoran Banković je više puta imao funkciju u rukovodstvu FK Radnički, za koji je ranije igrao. Poslednjih godina se bavi stanogradnjom.

 


#   Radnički FK   pucnjava   Klinički centar   Zoran Banković
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima