Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Teško povređen starac u saobraćajnoj nesreći

rssBookmark and Share

24.09.2013. Autor: Lj.T.

Na području Policijske uprave u Prokuplju, koja pokriva četiri opštine Topličkog okruga, tokom jučerašnjeg dana dogodila su se dva saobraćajna udesa u kojima su dva lica povređena.

Teško povređen starac u saobraćajnoj nesreći

U selu Pljakovu u kuršumlijskoj opštini u sudaru dva automobile teške telesne povrede zadobio je Ð. D. (78) iz Kuršumlije.

Pacijent je primljen na Odeljenje urgentne medicine sa teškim povredama u vidu serijskog preloma rebara grudnog koša I preloma karlice. On je hospitalizovan I smešten na Odeljenje hirurgije – rekla je portparol Opšte bolnice u prokuplju “dr Aleksa Savić” Jelena Pantović.

Ona napominje da je u drugoj saobraćajnoj nezgodi koja se takođe dogodila na području opštine Kuršumlija, kada je na pešaka naleteo kombi, povrede grudnog koša zadobila je R. P. (72) iz Kuršumlije.

“Žena je nakon opservacije zadržana na posmatranje na Odeljenju urgentne medicine, njeno stanje je stabilno I tokom dana trebalo bi da se otpusti na kućno lečenje” istakla je Pantovićeva.

Inače, u Topličkom okrugu samo tokom vikenda i juče, desila su se sedam saobraćajnih udesa u kojima je povređeno sedam lica, od kojih jedno teže.


#   Jelena Pantović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima