Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Totalno pijani policajac motorom teško povredio maloletnika

rssBookmark and Share

Leskovac 21.04.2011. Dušan Kocić

Goran C. (46) policijski službenik PU u Leskovcu, vozeći motor u alkoholisanom stanju, teško povredio maloletnog pešaka, udaljen iz službe i protiv njega pokrenut disciplinski postupak

Policijska uprava u Leskovcu
Policijska uprava u Leskovcu

LESKOVAC - Na regionalnom putu Leskovac - Bojnik, u selu Milanovu, juče oko 15,20 časova, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je maloletni pešak zadobio teške telesne povrede – saopštavaju iz PO u Leskovcu.

Do saobraćajne nesreće je došlo tako što je vozač mopeda Goran C. (46) iz Bojnika, policijski službenik Policijske uprave u Leskovcu, van službe, u civilnom odelu i privatnim mopedom, usled neprilagođene brzine uslovima i stanju puta i vožnje u stanju potpune alkoholisanosti, izgubio kontrolu nad mopedom i desnim delom upravljača udario maloletnog pešaka.

Pešak je zadobio teške telesne povrede u vidu preloma leve nadlaktice ruke, a alotestiranjem je utvrđeno da je vozač bio u stanju potpune alkoholisanosti (2,27 mg/ml).

Vozač Goran C. je shodno zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, zadržan u prostorijama Policijske uprave u Leskovcu do istrežnjenja.

Policijska uprava u Leskovcu je Gorana C. privremeno udaljila iz službe i pokrenula disciplinski postupak zbog teže povrede radne dužnosti.

 


#   Leskovac   Policijska uprava   disciplinski postupak
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima