Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tuča u policiji posle saobraćajke

rssBookmark and Share

Prokuplje 29.07.2016.

Jedna osoba je teško povređena u tuči koja se dogodila u policijskoj stanici u Prokuplju.

ilustracija
ilustracija

"Alo" nezvanično prenosi da se nakon verbalnog sukoba dvojice učesnika u saobraćaju, koji su ranije imali nezgodu, dogodila i tuča.

K. P. (41) je zadobio teške telesne povrede u vidu izbijenog zuba i preloma nosa kada je u policijskoj stanici zajedno sa drugim učesnikom u saobraćajci Đ.G. doveden da da izjavu.
Osnovno javno Tužilaštvo u Prokuplju je protiv Đ.G. podnelo krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo nanošenja teških telesnih povreda i njemu je određen pritvor do 30 dana.

"Tužilaštvu je prijavljeno da je Đ.G. u hodniku prokupačke policije zadao više udaraca oštećenom, inače vozaču autobuskog prevoznika "Niš –ekspres“. Oštećeni je zadobio više telesnih povreda, od kojih su dve teške. Tužilaštvo je pokrenulo postupak koji će otkriti sve detalje vezano za ovaj nesvakidašnji incident u policijskoj stanici", rečeno je u Tužilaštvu.

Do incidenta je došlo, piše "Alo" naočigled nekoliko policajaca, ali građana koji su se u tom trenutku zatekli u hodniku.

Ipak, sve se izdešavalo jako brzo i iznenada, a sukobu je predhodila kraća verbalna rasprava koja se vrlo brzo pretvorila u fizički obračun.

Deblji kraj je izvukao K.P., koga su policajci prevezli najpre u Hitnu službu prokupačkog Doma zdravlja, odakle je dalje prebačen na Odeljenje urgentne medicine bolnice "dr Aleksa Savić“.


#   Prokuplje   saobraćajna nezgoda   tuča   Osnovno javno tužilaštvo   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima