Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zamenik predsednika opštine tukao službenika?!

rssBookmark and Share

Vlasotince 29.12.2015. JugMedia

Zamenik predsednika opštine Vlasotince i lekar Slavoljub Mitov tukao je u kafani opštinskog službenika na sindikalnoj proslavi Nove godine.

Zamenik predsednika opštine tukao službenika?!

Incident, koji Mitov odlučno negira, desio se 25. decembra oko 22 časa u restoranu „Moravac“, kada je funkcioner nasrnuo na Bobana Gligorijevića (42).

„Mitov mi je bez ikakvog povoda i razloga prišao s leđa i svoj srednji prst svom snagom gurnuo u moje uvo, a potom me nekoliko puta ošamario i pustio mi krv na nos. Jauknuo sam od bola, ali nisam reagovao jer sam shvatio da želi da me isprovocira. Zatim se izmakao dva do tri koraka i opsovao mi sestru“, priča Gligorijević, inače sekretar dve mesne zajednice u Vlasotincu.

Tvrdi da je, navodno, Mitov bio u alkoholisanom stanju i da se posle napada „mrtav hladan uhvatio u kolo da igra“.

Gligorijević je napustio zabavu i javio se lekarima hitne službe u Domu zdravlja u Vlasotincu gde je konstatovana kontuzija glave u uha, a potom je slučaj prijavio policiji, odakle nismo mogli da dobijemo bilo kakvu informaciju.

Ovaj incident, o kome bruji Vlasotince, potvrdilo je Jugmedii i nekoliko očevidaca, ali Mitov kaže da su sve to izmišljotine.

„Taj dečko je psihoza, a ta krv koja mu je tekla iz nosa je samopovređivanje u kafani za šta postoje svedoci. Pitaj bilo koga drugog reći ćeti istinu“, napisao je Mitov u poruci novinaru Jugmedie.

Slavoljub Mitov je i čelni čovek vladajuće Socijaldemokratske stranke u Vlasotincu sa desetak odbornika u lokalnoj skupštini. U nekoliko mandata bio je poslanik u Narodnoj Skupštini Srbije kao kadar Demokratske stranke. Nezvanično se čuje da su on i pretučeni službenik bili od ranije u sukobu.

JugMedia


#   Vlasotince   nasilje   Slavoljub Mitov   Boban Gligorijević   mesne zajednice
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima