Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

MIG u službi građana Medijane

rssBookmark and Share

Niš 23.06.2019. Južna Srbija Info

Građanima Niša i Gradske opštine Medijana predstavljen je prvi broj MIG-a, Medijaninog informativnog glasnika, koji je sažetak rada Gradske opštine Medijana u 2018. godini, pod naslovom „U službi građana Medijane“.

MIG u službi građana Medijane

-Ovo je način da našim sugrađanima i komšijama pokažemo kako se troše sredstva iz opštinskog budžeta, i damo im mogućnost da pohvale, ali pre svega da  prigovore ako nisu zadovoljni. U ovom prvom broju glasnika predstavljen je samo deo akcija i manifestacija koje Gradska opština radi, a to je blizu 60. Bilo ih je toliko mnogo da jednostavno nisu sve mogle da stanu u ovo izdanje. Mnogi od naših sugrađana, gostiju, ministara, sportista, učesnika naših manifestacija pronaći će sebe u ovom jedinstvenom časopisu, - naglasio je predsednik najveće niške opštine Nebojša Kocić.

Kocić je kazao da su prve strane izdanja posvećene pronatalitetnoj politici i akcijama „Medijana za bebu više“, jer je Medijana prepoznatljiva po izdvajanjima i posvećenosti najmlađima i novim generacijama.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić i članovi Veća razgovarali su  ovom prilikom i sa građanima koji su se zatekli u neposrednoj blizini pijace „Boško Buha“, kako bi čuli njihova mišljenja i zapažanja u radu najveće niške opštine, a radi utvrđivanja daljih smernica u radu. Nišlije kažu da je ovakav način komunikacije sa građanima odličan način da se razmene i čuju drugačija mišljenja. Traže da se njihova opština aktivnije uključi u komunalnu problematiku, kako bi nam grad bio što čistiji i uredniji, kao i u rešavanje socijalnih problema.

 


#   Niš   Medijana gradska opština   gradske opštine   Gradska opština   Nebojša Kocić   Medijana za bebu više   MIG informator
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima