Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Naselje "Šljaka" dobija novu vodovodnu mrežu, uličnu rasvetu, javnu česmu...

rssBookmark and Share

Niš 10.08.2018. Južna Srbija Info

Vodovodna mreža u naselju Šljaka biće u potpunosti rekonstruisana u narednih godinu dana, a radovi u prvih šest ulica počeće već krajem ovog meseca.

Naselje "Šljaka" dobija novu vodovodnu mrežu, uličnu rasvetu,  javnu česmu...

Pored vodovoda, naselje će dobiti i kompletno ulično osvetljenje, javnu česmu, biće sređene udarne rupe i oštećenja kolovoza, a u program izgradnje biće uvršten i nastavak rekonstrukcije Sarajevske ulice, i to će biti jedan od prioriteta za narednu godinu.

To je, u najkraćem, zaključak sa sinoćnjeg sastanka Gradonačelnika Niša Darka Bulatovića sa meštanima ovog niškog naselja, kome su prisustvovali i direktori JKP Naisus i Parking servisa.

Dogovorena je i intenzivnija saradnja po pitanju odvoza smeća i uklanjanja divljih deponija, pre svega u Sarajevskoj ulici, a kao prvi korak, već danas će ekipe JKP Medijana postaviti i kontejner za odvoz kabastog otpada iz naselja, na lokaciji koja će biti određena u dogovoru sa savetom građana ovog naselja.

Gradonačelnik je rekao da je ovo novi način funkcionisanja Grada, kroz direktne sastanke sa građanima i izlazak u susret njihovim zahtevima i rešavanju komunalnih problema.

”U Budžetu Grada za narednu godinu biće mnogo više novca za komunalnu izgradnju i, nakon perioda konsolidacije gradskih finansija, sada konačno možemo da aktivnije krenemo u rešavanje nagomilanih problema. Naselje Šljaka će, u tom smislu, biti jedno od prvih u kome će građani osetiti napredak, a cilj nam je da se to desi i u svim delovima Niša, i to vrlo brzo”, poručio je Gradonačelnik Bulatović.

Komentara: 0


#   Niš   vodovod   Darko Bulatović   Parking servis   radovi   ulična rasveta   udarne rupe   Naselje Šljaka
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima