Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: Nastavljeni radovi na izgradnji i rekonstrukciji ulica u svim gradskim opštinama

rssBookmark and Share

Niš 24.02.2023. Južna Srbija Info

Pripremnim radovima u Geteovoj ulici u GO Pantelej počela je građevinska sezona, a na teritoriji svih pet gradskih opština gradi se i rekonstruiše putna infrastruktura u skladu sa zajedničkim dogovorom rukovodstva Grada i građana tokom prijema i u okviru karavana.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

Geteova ulica, dugačka oko 430 metara dobiće prvi put asfalt i trotoare, a osim ove, u planu je rekonstrukcija ulice Petra Balje koja se takođe nalazi na teritoriji GO Pantelej, kao i asfaltiranje glavne ulice u Sićevu i Kraljevića Marka u Niškoj Banji, rekonstrukcija ulice Vladimira Vukadinovića u Gornjem Međurovu, Čajetinska i ulica Dragoljuba Đorđevića u opštini Crveni Krst, kao i radovi u parku kod Pravnog fakulteta i trotoaru u ulici Vojvode Mišića u centralnoj gradskoj opštini Medijana.

Zoran Prokić, v.d. direktora Direkcije za izgradnju Grada naveo je da je sprovedena imovinsko-pravna regulativa istakavši da će tokom ove sezone izgradnja, rekonstrukcija i održavanje putne infrastrukture biti podjednako zastupljeni na čitavoj teritoriji Grada.


#   Niš   ulice   rekonstrukcija   Direkcija za izgradnju   GO Pantelej
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima