Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nove učionice, kabineti i fiskulturnu sala

rssBookmark and Share

18.11.2016.

Naredne godine učenici OŠ „Miroslav Antić“ dobiće dve nove učionice, dva savremeno opremljena kabineta za biologiju i hemiju i fiskulturnu salu sa pratećim sadržajima. Radovi su u toku, a sredstva u iznosu od 78 miliona dinara su zajednički obezbedili Ministarstvo privrede i Grad Niš, po osnovu Programa NIP.

Nove učionice, kabineti i fiskulturnu sala

Prema rečima direktora ove škole Miloša Stankovića proširenje je bilo neophodno jer se u ovu školu svake godine upiše i po 20 odsto više dece.

Prilikom današnjeg obilaska radova na dogradnji škole, Gradonačelnik Niša Darko Bulatović istakao je da je obrazovanje najbitnije u našem društvu i da pored skromnog budžeta, Grad pronalazi načine da ulaže u obrazovanje. Gradonačelnik je rekao da Grad sa 15 miliona dinara pomaže da jedna od najvećih škola u Nišu, koju pohađa 1160 učenika,dobije nedostajući prostor i time poboljša uslove izvođenja nastave.

Predsednik Gradske opštine Pantelej, na čijoj se teritoriji nalazi OŠ „Miroslav Antić“ rekao je da opština ima nameru da pomogne da se u narednom periodu zameni stolarija u školi, ali i da se adaptira prostor u isturenom odeljenju u Donjoj Vrežini.

Radovi su započeti sredinom septembra, a rok predviđen za njihov završetak je 240 dana.


#   obrazovanje   Darko Bulatović   gradske opštine
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima