Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Opština Medijana" pozitvnim primerom nastavlja akciju, "Za bebu više"

rssBookmark and Share

Niš 17.09.2018. M.M. Južna Srbija Info

Sutra 18. septembra, u 11 časova u niškom Domu zdravalja, počinje sa radom "Škola roditeljstva" u oragnizaciji najveće niške opštine, a u saradnji sa kompanijom "Rosa" i Domom zdravlja Niš.

"Opština Medijana" pozitvnim primerom nastavlja akciju, "Za bebu više"

"Gradska opština Medijana u Nišu je još pre godinu dana pokrenula inicijativu za otvaranje "Škola roditeljstva" u dogovoru sa niškim Domom zdravlja, u najboljoj nameri da roditeljima sa našeg područja, olakšamo ovaj, ne uvek baš uvek lak "posao" roditeljstva. Više puta smo kontaktirali Ministarstvo zdravlja i kompaniju "Rosa", izražavujući želju da im budemo partneri u realizaciji inicijative koja je danas i konkretizovana i mi smo im veoma zahvalni na tome", izjavio je Nebojša Kocić predsednik GO Medijana, uoči otvaranja "Škole roditeljstva".

Kocić je naglasio, da je "Medijana" prepoznatljiva po pozitivnoj pronatalnoj politici, posebno za porodice sa troje i više dece i da zauzima viosko mesto po oceni po oceni "Pokreta za decu tri plus" i dodao da sredstva koje opština izdvaja za tu namenu nisu mala, i da se kreću do 120 000 dinara, kao i finansiranje vantelesne oplodnje za 20 parova, sa po 200 000 dinara.

"Tu je i već poznata "Kartica za mamu i bebu", koja omogućava popuste u više od 30 različitih firmi, u poliklinikama, salonima, taksi udruženjima", podvukao je Kocić.

Svečano otvranje "Škole roditeljstva", je sutra, 18. septembra, sa početkom u 11 sati, u centralnoj zgradi niškog Doma zdravlja.

Da podsetimo..

Republika Srbija i predsednik Aleksandar Vučić, pokrenuli su veliku akciju unapređenja pronatalitetne politike pre godinu dana na teritoriji cele zemlje.


#   Niš   Dom zdravlja   natalitet   Aleksandar Vučić   Medijana gradska opština   Ministarstvo zdravlja   Gradska opština   Škola roditeljstva   Nebojša Kocić   Medijana za bebu više   Rosa kompanija
@avucic @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima