Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Otvoren "Jumkov" bazen u Vranju

rssBookmark and Share

Vranje 17.06.2016. RTV Vranje, Južna Srbija Info

Počeo je sa radom bazen sportsko-rekreativnog centra ''Jumko'' u Vranju. Pred nama je vrelo leto. Mnogi neće moći da priušte sebi odlazak na more tako da će nesumnjivo tople dane provoditi na ovom mestu. Prvog dana rada bazena, ulaz je besplatan.

Otvoren "Jumkov" bazen u Vranju

Sve je spremno za početak letnje sezone na Jumkovom bazenu. Suncobrani, ležaljke i ugostiteljska terasa prosto mame svoje redovne goste. Privode se kraju poslednje pripreme kako  bi sve bilo spremno za prve kupače. 

Nadležni kažu da će učiniti sve kako bi posetioci bili bezbedni i kako bi uživali u vodenim čarolijama. Ispravnost vode će Zavod za javno zdravlje  proveravati  redovno, spasioci su već na svojim mestima, a za neplivače biće organizovana škola plivanja. Za sportske nade obezbeđene su besplatne propusnice. Deca do 7 godina neće plaćati ulaz,  a za sve ostale cena ulaznice iznosi 150 dinara. Od ove godine pored video nadzora u kompleksu bazena , postavljene su kamere i sa spoljašne strane čime je bezbednost objekta na većem nivou. Radno vreme bazena je od 10 do 18 sati i 30 minuta. 


#   Vranje   bazen   Jumko   video nadzor   Letnja sezona   Zavod za javno zdravlje   radno vreme   škola plivanja
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima