Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Đorđe Stanković dao izjavu policiji povodom pretnji njemu i njegovoj porodici

rssBookmark and Share

Niš 23.05.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Đođe Stanković lider niškog Narodnog pkreta Srbije i kandidat za gradonačelnika ispred Koalicije Biramo Niš danas je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (Direkcija policije) - Odeljenje kriminalističke policije u Nišu dao izjavu u kojoj je izrazio sumnju za bezbednost moje porodice i preneo sve informacije koje je imao, piše u saopštenju.

Foto: Fejsbuk - privatna arhiva
Foto: Fejsbuk - privatna arhiva

"Rečeno mi je da je u ovakvim situacijama licima koja imaju imunitet određivana policijska zaštita.

Odluku o tome da li ću dobiti zaštitu ili ne će tek doneti tužilac i javnost će biti obaveštena.

Svakako je svima jasno šta je bio cilj i na koji sve način se pokušava da se izvrši pritisak na mene i meni bliske ljude.

Ja se za sebe ne plašim, žao mi je što se ljudi oko mene ne osećaju bezbedno, ali obećavam da Niš nakon 2. Juna neće biti grad SNS dahija, i da će biti bezbedan i porodičan grad", izjavio je Stanković.

Podsetimo..ranije

Stanković je kazao da je godinama trpeo pretnje da bi bilo bolje da on i njegova porodica na neko vreme napuste grad. On je otkrio da je pretnja bila da im "sledi pakovanje".

Stanković je istakao da je odlučio da stane javno protiv ovakvih pretnji i odlučio je da ne odustane od svojih političkih stavova i borbe za bolji Niš. Naglasio je da, uprkos pretnjama, ostaje u gradu jer ne podržava "kalimero politiku" i ne želi da beži od problema.

 


#   Niš   PU Niš   NPS Narodni pokret Srbije   Đorđe Stanković   Biramo Niš koalicija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima