Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

I nakon otkaza na Medicinskom fakultetu dr Milić odbacuje navode o saradnji sa najvećom strankom, ističe posvećenost boljem Nišu

rssBookmark and Share

Niš 16.05.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Nedavne spekulacije o povezanosti osnivača Grupe građana "Dr Dragan Milić" i nosioca istoimene izborne liste za Grad Niš, profesora Dragana Milića, sa Srpskom naprednom strankom (SNS) izazvale su pažnju na društvenim mrežama.

Foto: Drgan Milić,  Fejsbuk skrinšot
Foto: Drgan Milić, Fejsbuk skrinšot

Ove komentare su dodatno podgrejale vesti o uručenju rešenja o prestanku radnog odnosa profesoru Miliću na Medicinskom fakultetu u Nišu.

Profesor Milić je jasno odbacio ove spekulacije, nazivajući ih "nakaradnim političkim špekulacijama" koje, kako kaže, mogu prihvatiti samo politički neinformisane osobe. Istakao je svoju spremnost da plati ličnu cenu kako bi deca živela u gradu kojim će biti ponosni.

Što se tiče razloga za otkaz na Medicinskom fakultetu, Milić navodi da dekanica Dobrila Stanković Đorđević nije sprovela izborni proces za njegov izbor u zvanje redovnog profesora u skladu sa zakonom. On ističe ozbiljne posledice po Kliniku za kardiohirurgiju UKC Niš, naglašavajući da će kardiohirurzi, dr Saša Živić, dr Aleksandar Kamenov i dr Vladimir Stojiljković, kojima je mentor za odbranu doktorske disertacije, biti onemogućeni da doktoriraju.

Uprkos ovim izazovima, profesor Milić ističe da nikada neće odustati od svojih ideala i da ostaje posvećen izbornoj trci za bolji, bogatiji i pravedniji Niš. On veruje da će Klinika za kardiohirurgiju UKC Niš, kao i uvek, uspeti da odbrani svoje interese i interese svojih pacijenata.

 

Komentara: 0


#   Niš   SNS   Medicinski fakultet   Dragan Milić   Klinika za kardiohirurgiju   Grupa građana Dr Dragan Milić
@sns_srbija @


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima