Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

DS Niš: Grad tone već tri godine

rssBookmark and Share

Niš 02.04.2015. S.L., Južna Srbija Info

Niš je primer za grad gde aktuelna vlast nije uradila ništa, kategorični su u gradskom odboru Demokrastke stranke.
Zato su neophodne promene, kako bi grad izašao iz višegodišnje krize, kažu u niškom DS-u.

DS Niš: Grad tone već tri godine

Niške demokrate će, kao kontraopcija akutuelnoj vlasti i uz pomoć građana, učiniti sve kako bi se prevazišli najveći problemi, koji su nagomilani u gradu, rekao je Miodrag Stanković, tokom prvog zvaničnog obraćanja, nakon neposrednih izbora održanih protekle subote, kada je izabran za predsednika gradskog odbora Demokrastke stranke u Nišu.

 - Želimo da zajedno sa građanima napravimo ozbiljan plan, za izlazak Niša iz krize, kaže Stanković.

- Demokratska stranka je pripremila program, i taj program će uskoro biti predstavljen javnosti. Svi građani Niša su dobrodošli u Demokratsku stranku, bez obzira na političku pripadnost. Ja pozivam sve građane Niša da svakog ponedeljka od 18 do 20 sati dođu do prostorija Demokratske stranke i razgovaraju sa mnom, kao predsednikom Gradskog odbora! Jer to što sam ja dobio poverenje stranke i poverenje članova stranke je jedna stvar, ja želim poverenje građana Niša i to je ono zbog čega ćemo se svi zajedno boriti, a to je da izvučemo naš grad iz krize! Da konačno grad ne bude Venecija, jer Venecija tone vekovima, ali i dalje postoji! Grad Niš tone tri godine, ali jako smo zabrinuti šta će se desiti u nekom narednom periodu, ukoliko ne dođe do konkretnih promena, kaže Stanković.

Konferenciji za štampu, pored ostalih, je prisustvovao i predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke u Nišu, Miloš Paunović.


#   Niš   DS   predsednik   Miodrag Stanković   Miloš Paunović     Gradski odbor
@demokrate @Mikica_S @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima