Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ne stišava se reakcija opozicije: DS podseća da je SNS na vlasti više od četiri godine

rssBookmark and Share

16.10.2016. Južna Srbija Info

Nakon otvorene kritike na javnom mestu premijera Aleksandra Vučića upućene gradonačelniku Niša Darku Bulatoviću, reakcije u niškoj javnosti ne prestaju, stoji između ostalog u saopštenju GrO Demokratske stranke u Nišu.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Saopštenje prenosimo u celosti..

Premijer je u oštrom tonu naglasio da su “žuti“ i prethodne vlasti napravile veliki deficit (manjak) u gradskom budžetu od 50 miliona evra, što je ozbiljna cifra i za državu Srbiju.

Demokratska stranka podseća premijera da je Napredna stranka na vlasti od 2012-te godine i da je prehodni gradonačelnik Zoran Perišić bio izabran iz redova te iste stranke i tog istog predsednika stranke Aleksandra Vučića.

U prethodne četiri godine, koliko su upravljali gradom, nešto su uradili ili nisu, ali je sigurno da su dali svoj doprinos ovako velikom deficitu u gradskom budžetu.

Kako premijer voli da šeta i da u neposrednom kontaktu sa građanima Niša čuje šta oni misle, niške demokrate predlažu premijeru da obiđe novinara koji štrajkuje glađu u centru grada i da čuje kakav je status novinara danas u Srbiji i kako čovek preživljava mesec sa minimalnom zaradom od 22.300 dinara.


#   DS   budžet   Aleksandar Vučić   Zoran Perišić   gradska vlast
@demokrate @avucic @ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima