Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

DS: Vlast udomila 600 članova i simpatizera SNS

rssBookmark and Share

Leskovac 26.11.2014. Jugmedia, Južna Srbija Info

Poverenik DS Saša Stojanović optužio je danas lokalne vlasti da su udomile 600 članova i simpatizera SNS-a i tako broj zaposlenih u gradskim upravama uvećale sa 1200 na 1800.

DS: Vlast udomila 600 članova i simpatizera SNS

„I to uprkos zakonskoj zabrani zapošljavanja u javnom sektoru, pa će tu cenu sada morati da plate penzioneri, prosvetni radnici, lekari, policajci, sudije i mnogi drugi koji su zaista potrebni ovom društvu“, rekao je Stojanvić na konferenciji za novinare.

On je kritikovao i „nesposobnost“ gradskih vlasti da naplate ogroman porez na prihod od imovine, „koji je sama krvnički odrapila“, zbog čega se radi rebalans budžeta

„Ova nesposobna vlast juče je donela odluku da smanji subvencije za 17,3 miliona dinara, a što je jednako rasipnički potrošenim parama samo za gorivo i kafanske račune u 2013. godini“, kazao je.

Poverenik Stojanović najavio je da će odbornici DS na narednoj sednici Skupštine grada tražiti objašnjenja u vezi sa putnim troškovima u zemlji i inostranstvu, troškovima za repreznetaciju, a tražiće i razjašnjenje kako je potrošeno 17,6 miliona dinara na ime adminstrativnih troškova.


#   Leskovac   DS   subvencije   Saša Stojanović
@demokrate @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima