Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pajtiću, ovo nije demokratija

rssBookmark and Share

Leskovac 23.09.2014. Kurir

Marko Mladenović, član DS iz Grdelice, oštro je kritikovao predsednika te stranke Bojana Pajtića zbog odluke da raspusti njihov odbor u Leskovcu i na mesto poverenika postavi pisca Sašu Stojanovića Čarlija.

Pajtiću, ovo nije demokratija

Takođe, Pajtiću i predsedniku IO stranke Goranu Ćiriću zamerio je što su raspustili odbor u Leskovcu a da ga nisu ni posetili.

- Bojane Pajtiću, ovo nije demokratija. Demokratija su izbori, tako si preuzeo stranku - napisao je Mladenović na svom Tviter profilu reagujući na vest o postavljanju Stojanovića za poverenika DS u Leskovcu.

Danas sam čekao poverenika Čaplina da dođe u stranku, ali ga nije bilo, je l‘ zna možda gde je stranka - napisao je on.

Inače, ovome je prethodio Mladenovićev kratak kurs demokratije:
- Gospodo demokrate, izbori su osnovni postulat demokratije, a ne uvođenje povereništva u odborima koji nisu podržali Pajtića.

Podsetimo, kako je Kurir juče pisao, Pajtić je prošlog petka krenuo u proces promene poverenika koje je u odborima širom Srbije postavio Dragan Đilas. To čini jer je svestan da u DS još uvek postoji mnogo struja, da je veći deo članstva nezadovoljan, ali i zbog straha da bi, ukoliko bi izgubio poziciju vojvođanskog premijera, lako mogao da ostane i bez mesta predsednika stranke, pa zato želi da na važnim mestima unutar DS ima svoje ljude.

I Ješić tvituje
TOMA ODGOVORNIJI OD TADIĆA

Da demokrate vole da na društvenim mrežama prozivaju sadašnje, ali i bivše partijske kolege, redovno dokazuje i Goran Ješić. On je na Tviteru prozvao bivšeg predsednika stranke, ali i države Borisa Tadića.
- A što se izbora tiče, BoTadić ne bi pobedio Tomu ni na motoru. I što se mene tiče, tu i nema neke razlike - napisao je Ješić.

 


#   Leskovac   DS   Dragan Đilas   Marko Mladenović   Bojan Pajtić   Saša Stojanović
@demokrate @PajticBojan @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima