Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radulović u Nišu: Izbori su referendumsko pitanje, za ili protiv Vučića!

rssBookmark and Share

09.03.2017. Z.Stojnić, Južna Srbija Info

Lider "Dosta je bilo" Saša Radulović, boravio je danas u Nišu i tom prilikom je na konferenciji za novinare, koju je sazvao Gradski odbor te političke organizacije, govorio, između ostalog, i o predstojećim predsedničkim izborima.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Konferencija je sazvana povodom odluke Apelacionog suda, kojom se poništava odluka Skuštine grada Niša, za izbor upravnika Narodnog pozorišta u Nišu.

Sednica Komisije za primenu etičkog kodekasa, na kojoj je trebalo da se raspravlja o "slučaju Vuković" ni danas nije održana, zbog nedostatka kvoruma.

Da podsetimo, 2012. godine Vuković nije ispunjavao uslove za izbor direktora Narodnog pozorišta i sumnja se da je njegova biografija falsifikovana.

Gradski odbor pokreta DJB u Nišu, zahteva od gradskih nadležnih organa, momentalno razrešenje upravnika narodnog pozorišta u Nišu, Ivana Vukovića i imenovanje vršioca dužnosti do raspisivanja konkursa, koji će ovog puta morati da bude sproveden u skladu sa aktuelnim zakonom.

Odbornička grupa DJB u Skupštini Grada Niša insistiraće da se ovo pitanje neizostavno nađe na dnevnom redu prve naredne sednice u martu, rečeno je na konferenciji za novinare.

Lider DJB Saša Radulović, je komentarisao predstojeće predsedničke izbore, i svoju kanditauru.

On je ponovio, da su izbori veoma važni i postavljaju se kao referendumsko pitanje "za ili protiv Vučića".

Komentarišući svoju kanditaturu, Radulović kaže, "Očekujem da uđem u drugi krug i nadam se podršci drugih opozicionih kandidata, kao što ću i ja njih, ako se desi da ne prođem u drugi krug glasanja", rekao lider DJB i dodao da je to načelan dogovor opzicionih kandidata, za koji se nada da će biti ispoštovan.


#   Aleksandar Vučić   Saša Radulović   Ivan Vuković   Gradski odbor   Dosta je bilo   drugi krug   predsednički izbori 2017
@avucic @SasaRadulovich @DostaJeBilo @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima