Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Još jedna stranka u niškom parlamentu: Samostalni odbornik Jelena Đorđević pristupila "Zavetnicima"

rssBookmark and Share

Niš 13.11.2018. Z.S. Južna Srbija Info

Jelena Đorđević, bivša funkcionerka "Dveri" i bivša članica Jedinstvene Srbije, od marta meseca ove godine samostalni odbornik u Skupštini grada Niša, pristupila je desničarskoj stranci "Srpski sabor Zavetnici", saopšteno je danas na konferenciji za novinare u SG Niša.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Jelena Đorđević kao funkcioner Srpskog pokreta Dveri na prošlim lokalnim izborima, participira kao odbornik u Skupštini grada Niša.

Nakon, što su Dveri odstupili od izvornog programa i principa, ona odlučuje da napusti stranku i ubrzo se priključuje Jedinstvenoj Srbiji. Ali i tu se ne zadržava dugo, jer kako kaže "kada je došao trenutak da samostalno istupam o bitnim pitanjima, kao što je ustupanje niškog aerodroma državi, meni to  nije bilo dozvoljeno, i nakon mog isključenja iz JS, odlučila sam da nadalje, delujem samostalno u niškom parlamentu", rekla je Đorđević i dodala da politiku ne čine reči, već dela i da je upravo to prepoznala u "Zavetnicima", gde će imati šansu da se bori za Nišlije i njihove istinske interese.

Današnjoj konferenciji za novinare je prisustvovala i Milica Đurđević, član predsedništva Srpskog sabora Zavetnici.

Ona kaže da je danas u Nišu sa velikom željom da se još više prepozna i unapredi delovanje "Zavetnika".

Đurđević naglašava, "Zavetnici okupljaju obrazovane ljude, raznih profila, hrabre, i za nas je velika čast što je Jelena od danas sa nama, jer je podigla svoj glas i govorila u ime većine građana Niša u Skupštini grada Niša. Jelena nije posegla za foteljom, Upravnim odborima, a to dokazuje njen izbor".

"Srpski Zavetnici" imaju veliku podršku, kako na zapadu, tako i na istoku, pre svega sa vladajućom strankom Jedinstvenom Rusijom, kao i sa evroskepticima i suverenistima u Zapadnoj Evropi", kaže članica predsedništva i dodaje da je ta stranka svakim danom sve bogatija novim članovima.

Komentara: 0


#   Niš   Dveri   Skupština grada Niša   Jedinstvena Srbija   Zavetnici   Jelena Đorđević   Milica Đurđević
@SPDveri @JS_domacinski @zavetnici @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima