Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

SNS u Nišu predao svoju listu za grad Niš "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje"

rssBookmark and Share

08.03.2016. Južna Srbija Info

Srpska napredna stranka i njeni predizborni partneri u Nišu, SDPS, PUPS, PS, Samostalni DSS i Ujedinjena seljačka stranka, predali su danas izbornu listu za grad Niš "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje" Gradskoj izbornoj komisiji.

SNS u Nišu predao svoju listu za grad Niš "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje"

Koalicija predvođena Srpskom naprednom strankom predala je gradskoj Izbornoj komisiji u Nišu 2.585 potpisa građana koji podržavaju kandidate koalicije za lokalne izbore u Nišu. U ime koalicije, Izbornoj komisiji listu je predao Zoran Perišić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, koji je i aktuelni gradonačelnik Niša.

„ SNS će nastaviti da sprovodi politiku Aleksandra Vučića u svim sferama života, a građani će moći da ocene rezultat do sada sprovedenih reformskih mera. Prioriteti politike Srpske napredne stranke su otvaranje novih radnih mesta, pomoć malim i srednjim preduzećima i pomoć najosetljivijim i najugrženijim grupama kao što su mladi, peonzineri i socijalno ugroženi ", rekao je Perišić.

Pored SNS-a, na listi "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje", nalaze se i kandidati iz Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Pokreta socijalista, Ujedinjene seljačke stranke i Samostalnog DSS-a.

Takođe i u četiri gradske opštine predate su liste za odbornike SNS, Pantelej, Crveni Krst, Palilula i Medijana.


#   SNS   Aleksandar Vučić   Zoran Perišić   socijalno ugroženi   Ujedinjena seljačka stranka USS   PUPS   Samostalni DSS   izbori 2016   GIK   gradske opštine   izborne liste   Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje
@sns_srbija @avucic @ProfdrPerisic @seljacka @samostalnidss @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima