Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

SNS za promenu vlasti i u Prokuplju

rssBookmark and Share

Prokuplje 06.09.2012. Autor: Agencija TANJUG

SNS poziva SPS da napusti koaliciju sa DS u Prokuplju kako bi zajedno formirali lokalnu vlast u tom gradu. SPS: Ponudu razmatramo naredne sedmice , javnja Tanjug.

SNS za promenu vlasti i u Prokuplju

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Prokuplju Darko Laketić rekao je Tanjugu da je to u interesu cele opštine i njenih građana.

On je pozvao demokrate da podnesu ostavke na sve moguće funkcije u Prokuplju.

Laketić je rekao da su počeli pregovori sa SPS-om na nivou okružnih odbora, jer se čelni ljudi opštinskog odbora SPS-a u Prokuplju nisu odazvali na upućene zvanične pozive.

"Na našim koalicionim partnerima sa republičkog nivoa, u ovom trenutku je da se konačno izjasne šta oni misle o svemu ovome", kazao je on.

Laketić je istako da je aktuelni predsednik opštine Prokuplje Boban Lepojević (DS) bio na čelu fabrike mineralne vode "Milan Toplica" godinama i to u periodu kada je potpuno propala.

"Radnici su otpušteni, a mineralna voda umesto u nadaleko prepoznatljive zelene staklene flaše, teče pravo u reku do dana današnjeg", ukazao je on.

Predsednik opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Prokuplju Ljubiša Đurković kazao je Tanjugu da će u toku naredne nedelje biti razmatrana ponuda naprednjaka o prekomponovanju vlasti u Prokuplju.

"Ukoliko do promene vlasti dođe treba naći adekvatne partnere a pitanje je da li mogu da se slože SNS i URS", kazao je Đurković.

Predsednik opštinskog odbora Ujedinjenih regiona Srbije (URS) u Prokuplju Dragan Dinić rekao je Tanjugu da će ta stranka, ukoliko dođe do nekih pregovora oko promene vlasti, nastupi zajedno sa SPS-om i DSS-om.

Lokalnu vlast u Prokuplju formirali su DS-SPS-URS.

Komentara: 0


#   Prokuplje   Dragan Dinić   SNS   Ljubiša Đurković   predsednik opštine   Mineralna voda   Milan Toplica
@sns_srbija @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima