Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dragan Šutanovac novi predsednik Demokratske stranke, Pajtić na trećem mestu

rssBookmark and Share

Nišavski okrug 24.09.2016. Z.S. Južna Srbija Info

Na osnovu 61 odsto obrađenih glasova Dragan Šutanaovac je pobedio na prvim direktnim - neposrednim izborima za predsednika Demokratske stranke, dobivši poverenje 59 odsto birača u prvom krugu, saznajemo iz vrha DS.
Demokrate Nišavskog okruga većinom glasale za Šutanovca (80%).

Dragan Šutanovac novi predsednik Demokratske stranke, Pajtić na trećem mestu

Danas su održani izbori za predsednika Demokratske stranke. To su bili prvi direktni - neposredni izbori u jednoj političkoj partiji.

Predsednički kandidat Zoran Lutoavac je na izborima za predsednika DS-a osvojio 20 odsto glasova, do sada obrađenog materijala (61%) , Bojan Pajtić osvojio je 16,09 odsto glasova, a Srboljub Antić 5,12 odsto.

U Gradskom odboru Demokratske stranke u Nišu kažu da je na nivou Nišavskog okruga Dragan Šutanovac  dobio podršku oko 80 odsto birača.

Komentara: 1


#   DS   Dragan Šutanovac   Nišavski okrug   Bojan Pajtić   unutarstranački izbori
@demokrate @SutanovacDragan @PajticBojan @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    samo iszina, 04.10.2016.:
    U Beogradu nemiri u Srbiji nemiri sve zbog migranata koje je premijer po naredbe Merkelice velikodušno pustio da popune Srbiju. Ovakve zemlje na svetu nema sve na našu štetu krijemo zločince i zločine nad Srbijom i Srbima. Pustimo sirijske izbeglice u Srbiju među njima i teroriste a o svojoj sirotinji ne brinemo. Hrvati su od svojih zločinaca napravili heroje a naš kapetan Dragan u usta….kom zatvoru bez dinara vrh Srbije nije briga. Od nato i eu zločinaca koji su zagadili Srbiju na 1.000 godina radimo prijatelje a od Rusa neprijatelje. Po mišljenje se trči muti Merkel svoje se ne sme imati. Bedno da ne može biti bednije. No 99% naroda misli drukčije ali šta vredi kad smo narod kukavica opet čekamo da nas Rusi oslobode. Ćutimo kad vrh države sve radi protiv naroda, jer smo kukavice. Hrvati su ušli kao poraženi i gubitnici u Jugoslaviju. Izašli su kao veliki pobednici i imaju nacinalnu državu a mi imamo koloniju Srbiju. Hrvati imaju hrvatsku vojsku, hrvatske šume, hrvatske autoceste itd, Sve hrvatsko a mi da ne uvredimo manjine vojsku Srbije, šume, koridore itd Srbije pa do kad uvlačenje eu? I Hrvati imaju manjine ali vojska nosi nacionalnu oznaku HRVATSKA a mi gubitnici vojska Srbije prestrašno. Naši poduzetnici u Hrvatsku ne smu prismrdeti dok Hrvati u svojoj koloniji Srbiji oiseduju njive, preduzeća i trgovačke lance. Srbija je porobljena zemlja još nismo država Srba daleko smo od toga. Sad počinju problemi sa Sirijcima koje nam je uvalila eu pa možemo ostati i bez zemlje. No nije čudo vodi nas bolesnik koji je umislio da je neko a u biti je mali pijun Merkelice i eu. Ako narod ne svrgne nametnutu vlast i pašaluk nije siguran.


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima