Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Leskovcu formiran Gradski odbor Bogate Srbije

rssBookmark and Share

Leskovac 22.12.2013. Autor: Tanjug

Pokret Bogata Srbija na osnivačkoj skupštini u Leskovcu formirao je Gradski odbor, a za predsednika je jednoglasno izabran privrednik iz leskovačkog naselja Sinkovce Jovica Aleksić. Izabrano je još 10 članova Gradskog odbora.

U Leskovcu formiran Gradski odbor Bogate Srbije

Predsednik Bogate Srbije Zaharije Trnavčević rekao je sinoć na osnivačkoj skupštini da problemi u Srbiji mogu biti rešeni ako taj posao preuzmu “pametni, odlučni i iskusni ljudi”.

- Za svaku bravu postoji ključ, pa i za svaki problem postoji rešenje. Mi smo korektiv vlasti i zato je potrebno da se udužimo. Morate da formirate zadruge, jer samo tako organizovani moći ćete da prodajete svoje proizvode i da dobijete adekvatnu cenu - poručio je Trnavčević na skupu u velikoj sali Regionalne privredne komore.

On je dodao da je pre godinu dana u Leskovcu već postojao odbor Bogate Srbije koji je raspušten i zato je ponovo formiran sa novim ljudima.

Na skupštini je zaključeno da je prioritet Bogate Srbije na području Leskovca privlačenje što više novih članova koji imaju ugled u svojim sredinama.


#   Leskovac   Bogata Srbija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima