Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Udružena opozicija: "Niški aerodrom, a čiji su odbornici?"

rssBookmark and Share

Niš 21.06.2018. Z.S. Južna Srbija Info

"Udružena niška opozicija" održala je danas okrugli sto pod nazivom "Niški aerodrom a čiji su odbornici", kojoj su prisustvovali odbornici Demokratske stranke, Dosta je bilo, Dveri, Levice Srbije, Narodne stranke, Nove stranke, Pokreta slobodnih građana, Pokreta za preokret i Socijaldemokratske stranke.

Foto: Nj.P. Južna Srbija
Foto: Nj.P. Južna Srbija

Na tribini je zatraženo od svih odbornika da se javno, imenom i prezimenom izjasne da li su za ustupanje niškog aerodroma Vladi Srbije.

Odbornici opozicije zahtevaju od svih zastupnika u gradskom parlamentu, da se na sutrašnjoj sednici SG Niša javno deklarišu o niškom aerodromu. a ne samo glasanjem i podizanjem ruke.

Na današu tribinu iako pozvan, nije došao Mladen Jovanović iz Nacionalne koalicije za decentralizaciju, jedan od vođa "građanskih protesta".

Umesto dolaska na zakazanu tribinu, Jovanović je uputio pismo podrške niškim opozicionim odbornicima, kako kaže "zbog njihve spremnosti za razgovore kao i odlučnosti u borbi protiv odluke Gradskog veća o ustupanju niškog aerodroma državi".


#   Niš   DS   Nova stranka   Dveri   odbornici   Skupština grada Niša   Socijaldemokratska stranka   Dosta je bilo   Mladen Jovanović   Pokret za Preokret   udružena opozicija   Narodna stranka
@demokrate @NovaStranka @SPDveri @DostaJeBilo @StrankaNarodna @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima