Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vučić nakon skupa naprednjaka: Niš je stao na svoje noge, ima najviše para ikada

rssBookmark and Share

Niš 17.07.2021. Južna Srbija Info

Nakon jučerašnjeg skupa dela rukovodstva i članova Srpske napredne stranke iz ovog dela zemlje u niškoj hali "Čair", predsednik Srbije i lider najveće stranke, izjavio je prilom gostovanja u emisiji na lokalnoj RTV Belami, da Niš finansijski stoji bolje nego što je bilo pre tri godine.

Foto: RTV Belami - screenshot
Foto: RTV Belami - screenshot

Niš je stao na svoje noge, finansijski stoji bolje nego što je bilo pre tri godine, vrlo se vodi računa o gradu, koji danas ima najviše para u istoriji, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da budžet Niša mora da bude na zdravim nogama.

Vučić je rekao da je srećan zbog velikog budžeta koji ima Beograd, jer je to, kako je rekao, centar i to moraju da razumeju svi.

Podsetio je da je Beograd 2013. godine imao budžet od 500 miliona evra, a danas ima milijardu i 250 miliona, što su, kako je rekao, velike pare.

"Nišu smo dali značajna sredstva i podsticaje za privlačenje investicija. Niš će postati srce Balkana, imaće sve veći budžet", rekao je Vučić.

Uskoro će, kako je rekao, biti sređen i stadion i "biće kao lepotica".

Svestan je, rekao je, da ga svi krive za sve, a on od svih očekuje da pomognu da "radimo i uradio sve što možemo".

Odnos prema ličnoj svojini Vučić je rekao da nema i da njegova deca i porodica žive dobro, a on se, kako je istakao ne vozi u "poršeu".

Ne treba mu, kako je rekao, šest kuća, jer ne može u svima da živi.

"Problem je ako neko na vlasti ima šest kuća... Ti što su na vlasti treba da imaju jedan stan, jednu vikendicu, a više od toga ne može...", rekao je Vučić koji smatra da je bahatost ako se neko bavi politikom i vozi u "poršeu".


#   Niš   SNS   budžet   Aleksandar Vučić   politika   Belami RTV   ekonomija   lokalna samouprava
@sns_srbija @avucic @belamiportal @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima