Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pronađen izgoreo automobil nestale porodice Đokić iz Aleksinca

rssBookmark and Share

Aleksinac 02.10.2021. RTS, Južna Srbija Info

Između sela Donja Trnava i Tešica pronađen je spaljen automobil porodice Đokić iz Aleksinca koja je nestala pre šest dana.

Foto: RTS screenshot
Foto: RTS screenshot

U spaljenom automobilu koji pripada porodici Đokić iz Aleksinca nema tela, nezvanično saznaje RTS.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je policija u potrazi za porodicom Đokić angažovala sve jedinice istakavši da se nikada do sada nije desilo da nestane cela jedna porodica bez ijednog motiva.

"Digli smo helikoptere, angažovani su ronioci Žandarmerije, tražimo ih na sve strane, proverili smo stan, razgovarali sa svim članovima njihove porodice, tražimo ih i dalje", rekao je Vulin za Pink i dodao da je reč o nekonfliktnoj porodici koja nema nikakvu problematičnu prošlost.

Ministar je pozvao sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju vezanu za porodicu Đokić da se jave i ukazao da policija neće odustati od potrage za članovima ove porodice.

Podsetivši da su ronioci Žandarmerije pretražili celo Bovansko jezero i da u njemu nisu ništa našli, ministar je rekao da su i helikopteri pretraživali teren i da ni oni, takođe, nisu ništa pronašli.

Prema njegovim rečima, prilikom nestanka članovima porodice su se istog sekunda isključili mobilni telefoni.

Tročlana porodica Đokić - Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija, nedelju su proveli kod Goranove majke, snahe i bratanice u selu Moravac nedaleko od Aleksinca. 

Oni su porodičnu kuću napustili oko ponoći, a kako je RTS-u rekla Goranova majka ona nakon toga više nije uspela da stupi u kontakt sa njima.

To je odmah probudilo sumnju kod nje, jer se sa sinom i članovima njegove porodice čula svakodnevno po više puta. Tražili su ih u stanu, ustanovili su da nema automobila i da je stan zaključan. Shvatili su da nešto nije u redu pa su u utorak uveče nestanak prijavili policiji.

Zvanično se zna da je poslednji zabeleženi trag snimak sa video-nadzora iz perionice automobila na putu Moravac-Aleksinac, desetak minuta nakon ponoći. Dalje se ne zna ništa, pa čak ni to da li su stigli do zgrade u kojoj stanuju.

Ova porodica je poznata u Aleksincu po tome što drže jednu od najstarijih menjačnica u gradu. 


#   Aleksinac   Donja Trnava   nestanak   Tešica   paljenje automobila   PU Niš   Đokić porodica
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima