Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pronađena deca koja su se sinoć izgubila kod Dimitrovgrada

rssBookmark and Share

Dimitrovgrad 19.06.2017. Tanjug

Pripadnici Zajedničkih snaga Vojske i Policije, angažovani na obezbeđenju dela državne granice prema Bugarskoj, pronašli su dvoje dece starosti 16 i devet godina, iz sela Dragovita kod Poganova - u opštini Dimitrovgrad, koja su se sinoć izgubila čuvajući stoku.

Pronađena deca koja su se sinoć izgubila kod Dimitrovgrada

Nestanak dece prijavio je otac na jednom od punktova Zajedničkih snaga. Hitrom reakcijom komande i pripadnika Zajedničkih snaga, veoma brzo otpočela je potraga za decom, koja su nakon celonoćne potrage, jutros oko 10 sati pronađena na putu za selo Petačince.

Pripadnici Zajedničkih snaga Vojske i Policije, odveli su decu do Zdravstvenog centra u Dimitrovgradu, gde će im biti utvrđeno zdravstveno stanje, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

"Pripadnici Zajedničkih snaga Vojske i Policije izvršavaju svoje zadatke obezbeđenja državne granice, sprečavanja ilegalnih prelazaka granice i pokušaja krijumčarenja ljudi. Ovaj put, kao i mnogo puta ranije izašli smo u susret zahtevima lokalnih meštana i uspeli da pronađemo decu koja su se izgubila. Briga o stanovništvu će i ubuduće biti jedan od najvažnijih zadataka za sve vojnike i policajce angažovane na ovom zadatku", rekao je komandant Zajedničkih snaga pukovnik Vladeta Baltić.

Komentara: 0


#   Dimitrovgrad   vojska   Ministarstvo odbrane   nestanak   Dragovit   Poganovo
@mo_i_vs @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima