Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Saopštenje Miloša Banđura dato Niškoj televiziji povodom incidenta sa saobraćajnim policajcem

rssBookmark and Share

Vranje 30.11.2015. Južna Srbija Info

Tačno je samo to, piše većnik, da se desio nesporazum sa saobraćajnom policijom na skretanju ka improvizovanom parkiralištu za putnička vozila.

Saopštenje Miloša Banđura dato Niškoj televiziji povodom incidenta sa saobraćajnim policajcem

Pošto ga je saobraćajac zaustavio i nije mu dozvolio da skrene, Banđur tvrdi da je otvorio prozor i zatražio objašnjenje jer su autobusi, kombiji i sluzbeni automobili dobijali dozvolu da skrenu.

“Pretpostavio sam da je to zato što sam došao svojim starim i jeftinim automobilom koji ne ostavlja utisak. Saobraćajac koji se nalazio levo od mene je posle objašnjavanja dao saglasnost da prođem i ja sam ,cimnuo’ auto. Međutim, saobraćajac koji me je zaustavio i koji je u međuvremenu regulisao raskrsnicu sa moje desne strane, videvši da polazim, iskoračio je prema automobilu sa naredbom da stanem. Bio je vrlo ljut jer nije čuo razgovor sa kolegom koji nas je pustio. Oduzeo mi je dokumenta i naredio da se parkiram pored puta, stotinak metara dalje na vrlo nebezbednom mestu, što sam ja i učinio.

Rekao je da sam mu cimanjem auta zakačio nogu i da ne mogu da se udaljim. Radio je još dva sata na raskrsnici, a tek po završetku skupa otišao da se pregleda. Lekarski pregled je pokazao da nema povreda, te su mi vraćena dokumenta. Dakle, posle tročasovnog zadržavanja na vetru i hladnoći, mogli smo da se udaljimo. U pitanju je nesporazum čija je posledica moja prehlada, a naravoučenije je da oni koji koriste svoja kola i benzin za stranačke i službene svrhe, i sami plaćaju putarinu, mogu uz trošak i da nagrabuse!

Tačno je samo to da se juče oko 11:45 desio nesporazum sa saobraćajnom policijom, na skretanju ka improvizovanom parkiralištu za putnička vozila. Ne pijem baš zato što vozim i ne sećam se kad sam zadnji put napravio prekršaj u saobraćaju. Ali, pošto je moj rad u Gradskom veću blistavo čist i tu ne može da se iskoristi bilo šta za moju kompromitovanje koje mnogi priželjkuju, očekivao sam izmišljanje afere i samo sam se pitao gde će je namestiti. Danas vidim da se i saobraćajna situacija može zloupotrebiti na najbrutalniji način u političke svrhe”, stoji u saopštenju Miloša Banđura dostavljenom Niškoj televiziji.

NTV


#   Vranje   tuča   auto-put   automobili   Miloš Banđur   saobraćajna policija     saopštenje   lekarski pregled
@Milos_Bandjur @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima