Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Tvrđavi otvorena Gradska cvećara

rssBookmark and Share

10.06.2016. Grad Niš

U Tvrđavi je otvorena prva Gradska cvećara gde će biti upošljeni bivši radnici JKP “Gorice”. Nakon deobnog bilansa biće otvorene i druge cvećare u gradu, naredna je ona kod hotela Ambasador, kažu u JKP „Mediana”.

U Tvrđavi otvorena Gradska cvećara

“Ideja je prelepa. Pozivam Nišlije da dođu, ne moraju da kupe ništa neka samo dođu i uživaju ovde u Gradskoj bašti”, rekao je na otvaranju gradonačelnik Niša prof.dr  Zoran Perišić.

„Prva Gradska cvećara je otvorena u saradnji sa rasadničarima iz okoline, a najbitnija je da jedno javno preduzeće bude samoodrživo.Ovo je znak da može, ovo je primer da u jednom sektoru rada javnog preduzeća može da se uradi puno. Mnogo zavisi od menadžmenta preduzeća, ovde je prepoznato da ovaj prostor može da se oplemeni. Pozdravljam sve što vodi ka samoodrživosti”, rekao je gradonačelnik Niša.

Pored saksijskog sobnog cveća i dendro materijala, u ponudi su keramičke i staklene posude, ukrasne sveće, aranžmani od suvog cveća kao i prateća baštenska oprema i galanterija. Cvećara će biti otvorena radnim danima i vikendom od 8 do 20 sati.


#   Mediana JKP   Bratislav Vučković   Zoran Perišić   Niška tvrđava   cveće   Gradska cvećara
@ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima