Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Učenici pokrali školske dnevnike i bacili ih u reku

rssBookmark and Share

Toplica reka 04.03.2013. Stefan Radović

Grupa učenika treće godine Gimnazije u Kuršumliji ukrala je i bacila u reku Toplica nekoliko školskih dnevnika.

Učenici pokrali školske dnevnike i bacili ih u reku
Pripadnici policijske stanice u Kuršumliji kako saznajemo identifikovali su učenike koji su navodno zbog velikog broja neopravdanih izostanaka ukrali nekoliko školskih dnevnika i bacili ih u reku.

Kuršumlijska Gimnazija u čijem sklopu se nalazi i srednja Ekonomska škola nema video nadzor i reflektore zato lopovima nije bilo teško da počine ovo krivično delo.

Pre samo nekoliko meseci u Kuršumliji je zabeležen i napad na srednjoškolca Stefana Radovića koji se javno deklarisao kao Homoseksualac, i to unutar same škole a povrenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić utvrdila je nakon postupka da je škola napravila propuste i naložila posebne mere Ekonomskoj školi u Kuršumliji, radi sprečavanja diskriminacije i nasilja. Istragu povodom ovog slučaja vodi i zaštitnik građana Saša Jankoviić, kao i osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju.

Ni jedna škola kako nezvanično saznajemo nema noćnog čuvara, ali zato ima po jednog školskog policajca što je sudeći prema pojačanom nasilju u Kuršumlijskim osnovnim i srednjim školama u poslednje vreme malo.


#   Nevena Petrušić   zaštitnik građana   Toplica reka   učenici   video nadzor   Osnovno javno tužilaštvo   ekonomska škola   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima