Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Aleksandar Čepurin boravio u Nišu

rssBookmark and Share

26.06.2017. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović sa saradnicima sastao se danas u Gradskoj kući sa Nj.E. Ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji Aleksandrom Vasiljevičem Čepurinom sa kojim je razgovarao o nastavku i negovanju tradicionalno dobrih prijateljskih odnosa sa ruskim narodom, ali i o saradnji grada Niša i ruskog grada Kaluge.

Aleksandar Čepurin boravio u Nišu

Gradonačelnik Bulatović je ovom prilikom istakao da su ruskom ambasadoru predstavljeni projekti na kojima se u Gradu Nišu trenutno radi, uz podršku Vlade Republike Srbije, kao što je rekonstrukcija Aerodroma Konstantin Veliki, izmeštanje železničkog čvora iz centra Grada, otvaranje novih radnih mesta, komunalno opremanje grada, uređenje fasada i sl.

Gradonačelnik i Njegova Ekselencija složili su se da je aerodrom Konstantin Veliki upravo odlična spona između Kaluge i Niša, koji će se pobratimiti u nerednih nekoliko meseci, i da postoji odlična prilika za uspostavljanje čarter letova između ova dva grada.

Nj.E. Čepurin i gradonačelnik Bulatović prisustvovali su i svečanom otvaranju prostorija Društva srpsko-ruskog prijateljstva i sunarodnika Naisus i prvom međunarodnom festivalu tradicionalnih ruskih pića u Oficirskom domu u Nišu.


#   Car Konstantin Veliki   aerodrom   Darko Bulatović   Aleksandar Čepurin   Rusija   aerodrom Konstantin Veliki
@DarkoBulatovic_ @NisAirport @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima