Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zahvalnice i pokloni za najplemenitije od Nišavskog okruga u 2018. godini

rssBookmark and Share

Niš 28.12.2018. Južna Srbija Info

Kako i dolikuje, najplemenitijim građanima u 2018. godini, zahvalnice i prigodne poklone, uručila je načelnica Nišavskog upravnog okruga, Dragana Sotirovski.

Zahvalnice i pokloni za najplemenitije od Nišavskog okruga u 2018. godini

Danas su u svečanoj sali Nišavskog upravnog okruga u Nišu, uručena godišnja priznanja najzaslužnijim pojedincima sa teritorije Nišavskog upravnog okruga, koji su obeležili godinu za nama.

Među nagrađenima su humanitarac Marina Adamović, koja šest godina prikuplja donacije za obolele, medicinska sestra iz Hitne pomoći, Aleksandra Milenković, deo tima koji je učestvovao ove godine u velikim akcijama, vatrogasac, vođa vatrogasno-spasilačke grupe u vatrogasno spasilačkom odeljenju, Blagota Kažić iz Aleksinaca koji je spasio je maloletnog dečaka iz bunara dubokog 18 metara.

Direktor Urgentnog centra Niš, prim. dr Miodrag Lazić, lekar i ratni hirurg, policajac Miloš Milošević iz Aleksinca koji je juna ove godine razoružao razbojnika i sprečio tragediju i tom prilikom zadobio više prostrelnih rana.

Dobitnica ovogodišnjeg priznanja je i novinarka Slađana Đorđević iz Svrljiga koja posle 40 godina odlazi u penziju. 

Pored republičkih inspektora, svečanosti u Nišavskom upravnom okrugu prisustvovao je i pomoćnik ministra zdravlja, dr Goran Stamenković.

Komentara: 0


#   Niš   Nova godina   policija   Dragana Sotirovski   Južna Srbija Info   vatrogasci   medicinska sestra   Ana Đorđević   zahvalnice   Slađana Đorđević   Nišavski upravni okrug   Miodrag Lazić   Marina Adamović   Goran Stamenković   Miloš Milošević   plemenitost
@juznasrbija @


 


[ Dodaj komentar ]