Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zapečaćena kancelarija Komisije za izbor direktora, zbog sumnje da bi dokumenta mogla da budu zloupotrebljena?

rssBookmark and Share

Niš 03.10.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Nakon juče održanog sastanka odborničke grupe SNS i koalicionih partnera, na kom je umesto dogovora, situacija postala potpuno nepomirljiva, kancelarija Komisije za izbor direktora je zapečaćena, zbog sumnje na moguću zloupotrebu?!

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Kancelarija Komisije za izbor direktora u Skupštini grada Niša juče je u toku ili nakon burnog sastanka odborničke grupe Srpske napredne stranke i koalicionih partenera zapečaćena, zbog sumnje da bi dokumentacija kandidata mogla da bude zlupotrbljena ili da nestane, saznajemo nezvanično?

Da li je to po pravilniku, nismo uspeli da saznamo, jer se niko od članova komisije nije javio na brojeve telefona poznate redakciji, ali kako nezvanično saznajemo to se po prvi put dešava u praksi, kaže naš sagovornik.

Da podsetimo, danas bi u Niš trebalo da stigne nekko iz vrha SNS i da razrši novonastalu haotičnu situaciju. Spekuliše se da bi to mogao da bude Darko Glišić, šef Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

Više o jučerašnjem događaju čitajte na:

http://www.juznasrbija.info/drustvo/zbog-neslaganja-u-oko-izbora-direktora-javnih-preduzeca-u-nisu-moguci-vanredni-izbori.html


#   Niš   SNS     odbornici   Skupština grada Niša   Komisija za izbor direktora   Darko Glišić
@sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima